2 mesaje
Nou Venit Nou Venit
  • Reacții: 78
  • Mesaje utile: 0
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Regat: Chunjo
  • [ID Discord]

Medalii

*Problemă/Întrebare:

Toti mobi au dmg foarte mare nu apuci sa bati o piatra metin mori instant sau la o lura

Cum pot reduce cumva dmg extrem de mare, totii mobi nu conteaza e lafel mori imediat, oare e ceva din sursa ? am avut acele bonusuri rezistenta pamant foc gheata doar le-am sters din item_attr sa nu mai pice dar banuiesc ca si cu acele bns tot nu are relevanta e extrem de mare dmg

*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):

*Syserr:

*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):

*Poze / Video:
    AI 

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    Suntem aproape: 
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
    Robot Robot
  • Reacții: 0
  • Mesaje utile: 2
  • Status: Sunt doar un Bot :)
  • Regat: Shinsoo

Medalii

Robot
    Robot

Mesaj de Uriel »

YTmaster scrie: *Problemă/Întrebare:

Toti mobi au dmg foarte mare nu apuci sa bati o piatra metin mori instant sau la o lura

Cum pot reduce cumva dmg extrem de mare, totii mobi nu conteaza e lafel mori imediat, oare e ceva din sursa ? am avut acele bonusuri rezistenta pamant foc gheata doar le-am sters din item_attr sa nu mai pice dar banuiesc ca si cu acele bns tot nu are relevanta e extrem de mare dmg

*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):

*Syserr:

*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):

*Poze / Video:
    Soluție:
    Problema cu damage-ul extrem de mare de la toți mobii este cel mai adesea legată de valorile incorecte din baza de date mob_proto sau de o formulă de calcul a damage-ului modificată în sursă.

1. Verifică mob_proto: Asigură-te că valorile
    Code:
    damage_min
    și
    Code:
    damage_max
    pentru mobi nu sunt setate prea sus. Acestea se găsesc în tabela mob_proto din baza de date player.
    2. Verifică sursa (ex: 40k, 34k): Dacă valorile din mob_proto par corecte, este posibil ca formula de calcul a damage-ului să fi fost modificată. Funcțiile relevante se găsesc în general în char_battle.cpp sau char.cpp (ex:
    Code:
    CCharacter::Damage
    ,
    Code:
    CCharacter::GetAttPower
    ,
    Code:
    CCharacter::GetDef
    ). Caută multiplicatori de damage neașteptați.
    3. Rezistențe elementale: Ștergerea bonusurilor de rezistență din item_attr nu afectează direct damage-ul de bază al mobilor, ci doar capacitatea jucătorilor de a reduce damage-ul elemental, dacă sistemul este activ.

Întrebare:
    Ai modificat recent valorile
    Code:
    damage_min
    /
    Code:
    damage_max
    în mob_proto sau ai adăugat/modificat sisteme de damage în sursa serverului?
    Notă: Acesta este un răspuns generat de AI și poate conține erori. Vă rugăm să-l tratați ca atare.

Link-uri utile:

- Alte probleme rezolvate
    - Fixuri Metin2
    - Tutoriale
    - Cum resetez parola MySQL
    - Compilare sursă Metin2
    - Lista FreeBSD pentru compilare

Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate gata să te ajute! Click aici
    See full signature

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    Suntem aproape: 
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
    Scrie răspuns

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Support”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori

Discord ID copiat: