Serverfiles-ul despre care se vorbește negativ este un serverfiles GRATUIT, pus la dispoziție prin intermediul unui moderator.
Acesta a fost realizat folosind fixuri publice, luate de pe diverse forumuri: unele implementate complet, altele prin define, iar o parte dintre ele le-am adaptat și completat personal, exact așa cum au fost gândite pentru un proiect free destinat comunității.
Serverfiles-ul pe care îl ofer contra cost este complet diferit
Se mai râde de faptul că folosesc define METGUIDE_ENABLE la diferite sisteme, fixuri sau alte implementări.
Vreau să clarific: fac asta nu pentru că mi-ar aparține codul sau ca să mă laud, ci pentru a ști că acel cod, fix sau sistem a fost modificat, adaptat sau implementat de mine.
Practic, îmi pun „amprenta” în cod ca să știu exact unde am lucrat și ce am adăugat sau modificat.
Aceasta nu schimbă proprietatea funcțiilor sau sistemelor, ci mă ajută să organizez codul mai clar și mai estetic, atât pentru mine, cât și pentru cei care vor lucra ulterior.
Din păcate, o parte din denigrarea actuală vine din partea unui grup de persoane care au fost interzise pe acest Discord.
Motivele sunt destul de clare: unii dintre ei făceau bani din fixuri publice, iar faptul că eu am ales să le implementez și să ofer un serverfiles gratuit le-a stricat interesul.
Întrebarea mea este simplă:
Care este problema reală? Le fur pâinea de la gură?
Repet, pentru cei care vor să înțeleagă corect:
serverfiles-ul criticat este FREE
serverfiles-ul pe care îl vând este alt produs
Nu am nimic de ascuns.
Cine vrea o discuție serioasă, tehnică sau corectă, mă poate contacta direct.
Restul sunt doar vorbe.
Mulțumesc!