1 mesaj
Membru Avansat Membru Avansat
  • Reacții: 446
  • Mesaje utile: 3
  • Medalii

*Descriere: Se vinde systemul switchers used, systemul iti contorizeaza si memoreaza toate schimbatoarele folosite pe un item in timp real si le salveaza in db.
    In prezent systemul este functional si vizibil in urmatoarele:
    - Inventar
    - Link in chat
    - Link in mesaj privat
    - Fereastra Negot
    - Depozit
    - ItemShop
    - Refine
    Systemul nu afiseaza linia cu "Schimbatoare folosite" pe obiecte pe care nu s-a schimbat niciun bonus sau pe obiecte pe care nu pot fi adaugate/schimbate bonusuri.

*Poze / Video:
    [VÂND/SELL] System Switchers used - Mesaj 1 - Imagine 1

*Preț (obligatoriu): 50€

*Modalități plată (obligatoriu): Revolut/Bancar

*Timp de livrare (obligatoriu): Imediat ce s-a facut plata si dovada platii.

*Alte condiții:
    1. Nu ofer support pentru instalarea intregului systemului (daca totusi doresti asta se percepe o taxa suplimentara)
    2. Systemul nu este adaptat pentru shop offline/search shop. (Nu am de unde sa stiu ce system de shop foloseste fiecare, daca totusi il vrei si pentru shop offline + search shop se va percepe o taxa suplimentara)
    3. Systemul este creat pe server clean deci nu ar trebui sa aveti probleme cu instalarea lui + tutorial explicit pentru fiecare fisier in parte.
    4. Imi rezerv dreptul de a selecta clientii.
    5. Ofer support in limita bunului simt (daca nu stii cum sau unde sa adaugi o linie sau cum sa o adaptezi pentru functia ta.)
    6. Systemul nu este adaptat nici pentru switchbot, nu am de unde sa stiu ce system de switchbot foloseste fiecare. (Pentru asta se ofera suport gratuit)
    *Date contact: Discord: dany8368
    [VÂND/SELL] System Switchers used - Mesaj 1 - Imagine 2
    *Declar că voi livra produsul în termenii menționați mai sus și înțeleg că, în cazul nerespectării acestora, pot fi supus unei reclamații: Da

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Sisteme de vânzare”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

Discord ID copiat: