*Persoana reclamată:MaryDNS
*Date contact (reclamat):darybmb33
*Motiv:Tepar + Sisteme de ștergere windows
*Detalii despre incident:Am vandut un svf si a achitat doar o parte din el restul teapa
*Dovezi (poze/video/altele): atasez mai jos
*Soluția dorită: Sa stie lumea cine este si cu ce se ocupa !
*Alte detalii: Asa zis OwN de Metin Tepar
*Declar că am încercat să rezolv problema pe cale amiabilă, discutând direct în privat cu persoana implicată, însă nu am reușit să ajungem la un acord: Da
*Date contact (reclamat):darybmb33
*Motiv:Tepar + Sisteme de ștergere windows
*Detalii despre incident:Am vandut un svf si a achitat doar o parte din el restul teapa
*Dovezi (poze/video/altele): atasez mai jos
*Soluția dorită: Sa stie lumea cine este si cu ce se ocupa !
*Alte detalii: Asa zis OwN de Metin Tepar
*Declar că am încercat să rezolv problema pe cale amiabilă, discutând direct în privat cu persoana implicată, însă nu am reușit să ajungem la un acord: Da
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Serverele pe care le detine sunt Zendaris + Denese
Pune dovezi
@Dufensmirt Salut!
Te rog deschide o reclamatie pe noua platforma de Blacklist:
https://blacklist.metin2.forum/
Avem nevoie si de dovezi: conversatii, printscreen-uri,etc.
Te rog deschide o reclamatie pe noua platforma de Blacklist:
https://blacklist.metin2.forum/
Avem nevoie si de dovezi: conversatii, printscreen-uri,etc.
Aparent dupa aceste posturi Persoana si a revenit intr un final si si a recunosc vina si a inceput achitarea plati serverului + stergerea sistemului definitiva de pe platforma ! Rog persoanele competente sa inchida /arhiveze postarea ! Multumesc !
Dufensmirt Maleficul S.R.L.Dufensmirt scrie: ↑ Aparent dupa aceste posturi Persoana si a revenit intr un final si si a recunosc vina si a inceput achitarea plati serverului + stergerea sistemului definitiva de pe platforma ! Rog persoanele competente sa inchida /arhiveze postarea ! Multumesc !
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
-
Subiecte similare
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori
Discord ID copiat: