2 mesaje
  • Mesaje utile: 0
  • Regat: Jinno
  • [ID Discord]

Medalii

Acest proiect este un sistem complet de Character Market pentru Metin2.

✔️ Permite jucătorilor să-și listeze caracterele de vânzare direct pe site.
    ✔️ Când un caracter este listat, este blocat automat în joc (nu mai poate fi folosit).
    ✔️ Poți cumpăra caracterele cu MD-uri.
    ✔️ După cumpărare, caracterul este transferat automat pe contul cumpărătorului.
    ✔️ Totul funcționează în timp real, fără intervenție manuală.
    ✔️ Fiecare caracter listat are o pagină dedicată unde sunt afisate itemele/informațiile și tot ce deține acel caracter. (Această pagină este în lucru, se oferă update-urile până la final)

Designul nu o să rămână acesta, o să îl adaptez pe parcurs pentru metin2, era de la un proiect mai vechi de cs și m-a interesat să am o structură de bază pentru început. Acel video este strict pentru a prezenta proiectul, deci ce vedeți în video nu coincide cu ceea ce este în prezent.

Aceasta o să fie varianta basic, o să existe o variantă premium cu niște funcționalități aparte, însă discutăm în privat mai multe detalii.

Discord: theshadow_cs

📢 Resurse Metin2 Premium!

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.

Vezi resursele Cumpără premium
    Premium
    Premium
    Anunț
  • Mesaje utile: 0
  • Regat: Jinno
  • [ID Discord]

Medalii

#UPDATE

1. A fost adaugat server fee, poti seta cat la % opreste serverul din cat primeste vanzatorul.

2. A fost îmbunatatit codul c++ pentru demo character (varianta premium o sa aiba functionalitatea de a solicita un demo a caracterului si cand cineva foloseste caracterul ca si demo o sa se blocheze absolut tot ce inseamna trade/drop/destroy/sell etc… M-am gandit ca sa fie acest demo pentru cei care vor sa vada dmg-ul caracterului respectiv)

#UPDATE 2

1. Numele itemelor se preia direct din item_names.txt si daca nu exista il preia automat din item_proto sql.

2. Iconitele le preia direct din item_list.txt si doar urcati tot continutul folderului din pack icon, am facut totul sa fie drag and drop.

#UPDATE 3

1. A fost restructurat codul c++.
    2. A fost adaugat history ca sa nu mai ramana totul intr-un singur tabel. (Pentru a creste performanta executarilor)
    3. A fost finalizat designul 80%
    4. Am implementat un sistem de instalare, daca nu exista date in settings.json o sa va puna sa il configurati direct de pe site.
    5. Am modificat server fee, acum poti alege de unde sa iei fee-ul, poti de la vanzator, cumparator sau de la amandoi. (Daca este null nu se foloseste server fee)

#UPDATE 4

Design-ul a fost finalizat.
    Acum lucrez la pagina pentru detaliile caracterului, aceasta este ultima pagina la care lucrez.
    Incerc sa recreez toata interfata din joc. (Inventar, pagina alchimiei, pagina caracterului + skill-uri etc...)
    Am adaugat si itemdesc.txt pentru a afisa in tooltip descrierea itemului daca exista.

In varianta basic nu o sa ofer toate facilitatile acestea, insa partea de inventar o sa fie inclusa. (Inca ma gandesc ce o sa ofer la varianta basic si ce ofer la varianta premium, dar posibil sa ofer tot doar ca pentru basic o sa fie un design simplu fata de premium)

📢 Resurse Metin2 Premium!

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.

Vezi resursele Cumpără premium
    Premium
    Premium
    Anunț
    Scrie răspuns

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Sisteme de vânzare”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori

Discord ID copiat: