#UPDATE
1. A fost adaugat server fee, poti seta cat la % opreste serverul din cat primeste vanzatorul.
2. A fost îmbunatatit codul c++ pentru demo character (varianta premium o sa aiba functionalitatea de a solicita un demo a caracterului si cand cineva foloseste caracterul ca si demo o sa se blocheze absolut tot ce inseamna trade/drop/destroy/sell etc… M-am gandit ca sa fie acest demo pentru cei care vor sa vada dmg-ul caracterului respectiv)
#UPDATE 2
1. Numele itemelor se preia direct din item_names.txt si daca nu exista il preia automat din item_proto sql.
2. Iconitele le preia direct din item_list.txt si doar urcati tot continutul folderului din
pack icon, am facut totul sa fie drag and drop.
#UPDATE 3
1. A fost restructurat codul c++.
2. A fost adaugat history ca sa nu mai ramana totul intr-un singur tabel. (Pentru a creste performanta executarilor)
3. A fost finalizat designul 80%
4. Am implementat un
sistem de instalare, daca nu exista date in settings.json o sa va puna sa il configurati direct de pe site.
5. Am modificat server fee, acum poti alege de unde sa iei fee-ul, poti de la vanzator, cumparator sau de la amandoi. (Daca este null nu se foloseste server fee)
#UPDATE 4
Design-ul a fost finalizat.
Acum lucrez la pagina pentru detaliile caracterului, aceasta este ultima pagina la care lucrez.
Incerc sa recreez toata interfata din joc. (Inventar, pagina alchimiei, pagina caracterului + skill-uri etc...)
Am adaugat si itemdesc.txt pentru a afisa in tooltip descrierea itemului daca exista.
In varianta basic nu o sa ofer toate facilitatile acestea, insa partea de inventar o sa fie inclusa. (Inca ma gandesc ce o sa ofer la varianta basic si ce ofer la varianta premium, dar posibil sa ofer tot doar ca pentru basic o sa fie un design simplu fata de premium)