6 mesaje
  • Reacții: 3
  • Mesaje utile: 0
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Server: Nu joc deocamdata
  • Regat: Jinno
  • [ID Discord]

Medalii

Ma bate gandul sa creez un bot(pentru discord) care sa ajute playerii de metin2, ce informatii te-ar ajuta sa gasesti direct in discord pentru a usura munca tuturor?
    Fie ca sunt ele de genul: X a cumparat itemul Y de la Z cu pretul de W
    Fie ca sunt caracterele contului tau(logandu-te in discord prin baza de date direct cu contul tau de joc)
    Fie ca sunt informatii precum banari in timp real pe motiv/durata
    Am facut un test pe un server de alt joc conectat cu baza de date si pot spune ca a fost un succes, asa ca as vrea ideile/parerilor voastre.

Idei boti - Mesaj 1 - Imagine 1

Sunt deschis la idei asa ca imi puteti da orice va trece prin cap, fie ca ajuta membrii serverului, fie ca ajuta membrii staff.

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    Suntem aproape: 
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
    Administrator Administrator
  • Reacții: 59315
  • Mesaje utile: 37
  • Status: Pe aici.. 🤠
  • Server: Saga2 - Soon
  • [ID Discord]
    Administrator
    Administrator

Mesaj de [HF]White »

Si pe Metin cum ar functiona acest bot?

Da-ne un scenariu

Edit: Faza cu ban-urile/mute, da, e ok.

Dar in rest.. nu stiu, nu vad cu ce ar ajuta faza cu "Playerul X a vandut Y".

In schimb eu recomand asa:
    - Canal unde se posteaza cine a castigat un duel la event pvp / dojang.
    - Canal cine a castigat OX / alt event
    - Canal ce breasla a castigat war-u

Astea da, ar fi super.
    Te asteptam si pe serverul de Discord :p - aici ne-am strans toata comunitatea de Metin2 din Romania.
    Link: https://discord.gg/jWxeDSf7HP

Suntem aproape 2000 membri! - Avem chat activ zilnic, support, cereri, resurse. :D :ymcowboy:

See full signature
  • [ID Discord]

Medalii

A fost un exemplu pur si simplu, poate unii nu au posibilitatea sa stea pe metin2 si intra doar ca sa vada daca s-au vandut anumite iteme din shopul offline, asa pot intra direct pe discord sa vada, cat despre acele recomandari, sunt destul de interesante pot spune dar pentru a face acest lucru trebuie ca aceste lucruri sa fie afisate in navicat. Daca aceste informatii ar fi afisate in navicat se pot face fara probleme pentru ca in mare, ia detaliile in timp real din baza de date(navicat) si le afiseaza pe serverul de discord prin acest bot, cum este si la acele informatii, le preia din baza de date in timp real.

Totusi daca m-as chinui putin cred ca as putea face si afisarea Monedelor Dragon direct din cont si cumpararea itemelor direct din discord dar pare destul cam complex si nu stiu daca ar merita investitia timpului.

Pe langa, m-am gandit si la wiki direct din comanda, in caz ca sunt persoane care vor sa afle mai usor dar asta trebuie actualizat pentru fiecare server + modificari in caz de ceva deci practic custom.

P.S.: M-am interesat putin de ceea ce spui si am vazut ca se poate direct din quest sa fie trimis acest mesaj printr-un webhook cu:
    Code:
    os.execute("curl ... webhook discord")
    Administrator Administrator
  • Reacții: 59315
  • Mesaje utile: 37
  • Status: Pe aici.. 🤠
  • Server: Saga2 - Soon
  • [ID Discord]
    Administrator
    Administrator

Mesaj de [HF]White »

madaliniulian scrie: 07 Ian 2026, 00:44 P.S.: M-am interesat putin de ceea ce spui si am vazut ca se poate direct din quest sa fie trimis acest mesaj printr-un webhook cu:
    mai bine faci din sursa game chestia asta, pentru webhook la kill/war/refine
    Te asteptam si pe serverul de Discord :p - aici ne-am strans toata comunitatea de Metin2 din Romania.
    Link: https://discord.gg/jWxeDSf7HP

Suntem aproape 2000 membri! - Avem chat activ zilnic, support, cereri, resurse. :D :ymcowboy:

See full signature
  • Reacții: 57
  • Regat: Shinsoo
  • [ID Discord]

Medalii

Mesaj de ausser »

madaliniulian scrie: A fost un exemplu pur si simplu, poate unii nu au posibilitatea sa stea pe metin2 si intra doar ca sa vada daca s-au vandut anumite iteme din shopul offline, asa pot intra direct pe discord sa vada, cat despre acele recomandari, sunt destul de interesante pot spune dar pentru a face acest lucru trebuie ca aceste lucruri sa fie afisate in navicat. Daca aceste informatii ar fi afisate in navicat se pot face fara probleme pentru ca in mare, ia detaliile in timp real din baza de date(navicat) si le afiseaza pe serverul de discord prin acest bot, cum este si la acele informatii, le preia din baza de date in timp real.

Totusi daca m-as chinui putin cred ca as putea face si afisarea Monedelor Dragon direct din cont si cumpararea itemelor direct din discord dar pare destul cam complex si nu stiu daca ar merita investitia timpului.

Pe langa, m-am gandit si la wiki direct din comanda, in caz ca sunt persoane care vor sa afle mai usor dar asta trebuie actualizat pentru fiecare server + modificari in caz de ceva deci practic custom.

P.S.: M-am interesat putin de ceea ce spui si am vazut ca se poate direct din quest sa fie trimis acest mesaj printr-un webhook cu:
    Code:
    os.execute("curl ... webhook discord")
    Poti face direct din sursa, cam tot procesul. Rulez de aprox. 8 luni pe log-uri trimise direct pe discord, playeri, log-uri generale, securitate, etc. Doar sa fii atent sa il faci pe thread separat, ca daca il faci direct pe thread-ul de la game o sa il blocheze la fiecare notificare in care cURL va incerca sa trimita prin webhook.

Idei boti - Mesaj 5 - Imagine 1
    Idei boti - Mesaj 5 - Imagine 2
    Idei boti - Mesaj 5 - Imagine 3
    Fişiere ataşate:
    Idei boti - Mesaj 5 - Imagine 4
    Idei boti - Mesaj 5 - Imagine 3
    Idei boti - Mesaj 5 - Imagine 2
    Idei boti - Mesaj 5 - Imagine 1
    [img]./download/file.php?mode=view&id=6293[/img]
    [img]./download/file.php?mode=view&id=6293[/img]
  • [ID Discord]

Medalii

Interesante idei totusi ma gandeam sa fac ceva care nu s-a facut deja si umpic mai complex sa zic, cred ca deocamdata o sa ma uit la o posibilitate sa fac itemshopul direct in Discord cu tot cu achizitionarea si trimiterea in depozitul itemshop, ce parere aveti?
    --------------------------------------------------------------
    * Specializare: Front-End Junior Web Developer
    * Discord: Madalin#7388
    * Nickname: [#Madalin]
    --------------------------------------------------------------
    See full signature

📢 Resurse Metin2 Premium!

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.

Vezi resursele Cumpără premium
    Premium
    Premium
    Anunț
    Scrie răspuns

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Discuții libere”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

Discord ID copiat: