A fost un exemplu pur si simplu, poate unii nu au posibilitatea sa stea pe metin2 si intra doar ca sa vada daca s-au vandut anumite iteme din shopul offline, asa pot intra direct pe discord sa vada, cat despre acele recomandari, sunt destul de interesante pot spune dar pentru a face acest lucru trebuie ca aceste lucruri sa fie afisate in navicat. Daca aceste informatii ar fi afisate in navicat se pot face fara probleme pentru ca in mare, ia detaliile in timp real din baza de date(navicat) si le afiseaza pe serverul de discord prin acest bot, cum este si la acele informatii, le preia din baza de date in timp real.
Totusi daca m-as chinui putin cred ca as putea face si afisarea Monedelor Dragon direct din cont si cumpararea itemelor direct din discord dar pare destul cam complex si nu stiu daca ar merita investitia timpului.
Pe langa, m-am gandit si la wiki direct din comanda, in caz ca sunt persoane care vor sa afle mai usor dar asta trebuie actualizat pentru fiecare server + modificari in caz de ceva deci practic custom.
P.S.: M-am interesat putin de ceea ce spui si am vazut ca se poate direct din
quest sa fie trimis acest mesaj printr-un webhook cu:
os.execute("curl ... webhook discord")