9 mesaje
  • Reacții: 441
  • Mesaje utile: 0
  • Status: Incerc sa fac si eu un server!
  • Server: Ro/Eu TigerGhost
  • Regat: Jinno
  • [ID Discord]

Medalii

*Problemă/Întrebare: am tot incercat sa implementez ikarus v1 flr asa se numeste arhiva ii versiune aia semi incompleta de pe shitforumuri am ajuns cu/pana in punctul cand deschid shop si ma da afara din client la login nu am ce sysrr sa va arat ca nu imi da nimic nici in clinet in game sau db am facut si un debug in speranta ca poate imi apare ceva
    apare pentru o secunda search shop si dupa disconect ma pot reconecta nu pica server sau ceva nu crash core nimic :((
    nu am mari sperante ca imi raspunde cineva da na am zis sa incerc
    *Resursă folosită (sistem/funcție/modificare): https://www.mediafire.com/file/d3ylfpft ... r.rar/file daca are vro importanta asta ii systemul

*Syserr: gol

*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code): nu am

*Poze / Video:
    Rezolvat de [HF]White » 24 Noi 2025, 23:20

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    Suntem aproape: 
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
    Robot Robot
  • Reacții: 0
  • Status: Sunt doar un Bot :)
  • Regat: Shinsoo

Medalii

Robot
    Robot

Mesaj de Uriel »

Salut, salexandru9982!

Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:

- Alte probleme rezolvate
    - Fixuri Metin2
    - Tutoriale
    - Cum resetez parola MySQL
    - Compilare sursă Metin2
    - Lista FreeBSD pentru compilare

Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
    Administrator Administrator
  • Reacții: 59228
  • Mesaje utile: 37
  • Status: Pe aici.. 🤠
  • Server: Saga2 - Soon
  • [ID Discord]
    Administrator
    Administrator

Mesaj de [HF]White »

Te asteptam si pe serverul de Discord :p - aici ne-am strans toata comunitatea de Metin2 din Romania.
    Link: https://discord.gg/jWxeDSf7HP

Suntem aproape 2000 membri! - Avem chat activ zilnic, support, cereri, resurse. :D :ymcowboy:

See full signature
  • Reacții: 0
  • Status: Estoy perdiendo el tiempo ^.^
  • Medalii

Mesaj de facfym »

Surely you have variables with different data type in the Client Source and Source Server, check packet.h of both, they must match
  • [ID Discord]

Medalii

ti-am scris sa imi dai si mie versiunea aia si nu mi-ai raspuns :( of of
    See full signature
  • [ID Discord]

Medalii

incerc sa il scot din sinners2 da nu reusesc sa gasesc ce lipseste aici pe game
    Code:
    In file included from new_offlineshop.cpp:9:
    ./new_offlineshop_manager.h:151:95: error: use of undeclared identifier 'TShopItemInfo'
      151 | /*cli.*/bool            Recompile sequence.cpp
    cvShopCreateNewClientPacket(LPCHARACTER ch, TShopInfo& rShopInfo, std::vector<TShopItemInfo> & vec);
          |                                                                                                         ^
    compile shop.cpp
    ./new_offlineshop_manager.h:175:71: error: unknown type name 'TFilterInfo'
      175 | /*cli.*/bool            RecvShopFilterRequestClientPacket(LPCHARACTER ch, const TFilterInfo& filter);
          |                                                                                 ^
    compile skill.cpp
    ./new_offlineshop_manager.h:196:77: error: use of undeclared identifier 'TAuctionListElement'
      196 | /*cli.*/void            SendAuctionListClientPacket(LPCHARACTER ch, const std::vector<TAuctionListElement>& auctionVec);
          |                                                                                       ^
    3 errors generated.
    gmake: *** [Makefile:105: OBJDIR/new_offlineshop.o] Error 1
    gmake: *** Waiting for unfinished jobs....
    new_offlineshop_manager.cpp:1512:27: error: no matching member function for call to 'CharLog'
     1512 |                         LogManager::Instance().CharLog(dwOwnerID, 0, 0, 0, "OFFLINESHOP_SAFEBOX_RECEIVE_MONEY", logBuf, "", 0);
          |                         ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~^~~~~~~
    ./log.h:36:9: note: candidate function not viable: requires 7 arguments, but 8 were provided
       36 |                 void            CharLog(DWORD dwPID, DWORD x, DWORD y, DWORD dw, const char * c_pszText, const char * c_pszHint, const char * c_pszIP);
          |                                 ^       ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ./log.h:37:9: note: candidate function not viable: requires 4 arguments, but 8 were provided
       37 |                 void            CharLog(LPCHARACTER ch, DWORD dw, const char * c_pszText, const char * c_pszHint);
          |                                 ^       ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    1 error generated.
    gmake: *** [Makefile:104: OBJDIR/new_offlineshop_manager.o] Error 1
  • [ID Discord]

Medalii

am pus inport la packet.h si vad ca merge acum
    salexandru9982 scrie: incerc sa il scot din sinners2 da nu reusesc sa gasesc ce lipseste aici pe game
    Code:
    In file included from new_offlineshop.cpp:9:
    ./new_offlineshop_manager.h:151:95: error: use of undeclared identifier 'TShopItemInfo'
      151 | /*cli.*/bool            Recompile sequence.cpp
    cvShopCreateNewClientPacket(LPCHARACTER ch, TShopInfo& rShopInfo, std::vector<TShopItemInfo> & vec);
          |                                                                                                         ^
    compile shop.cpp
    ./new_offlineshop_manager.h:175:71: error: unknown type name 'TFilterInfo'
      175 | /*cli.*/bool            RecvShopFilterRequestClientPacket(LPCHARACTER ch, const TFilterInfo& filter);
          |                                                                                 ^
    compile skill.cpp
    ./new_offlineshop_manager.h:196:77: error: use of undeclared identifier 'TAuctionListElement'
      196 | /*cli.*/void            SendAuctionListClientPacket(LPCHARACTER ch, const std::vector<TAuctionListElement>& auctionVec);
          |                                                                                       ^
    3 errors generated.
    gmake: *** [Makefile:105: OBJDIR/new_offlineshop.o] Error 1
    gmake: *** Waiting for unfinished jobs....
    new_offlineshop_manager.cpp:1512:27: error: no matching member function for call to 'CharLog'
     1512 |                         LogManager::Instance().CharLog(dwOwnerID, 0, 0, 0, "OFFLINESHOP_SAFEBOX_RECEIVE_MONEY", logBuf, "", 0);
          |                         ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~^~~~~~~
    ./log.h:36:9: note: candidate function not viable: requires 7 arguments, but 8 were provided
       36 |                 void            CharLog(DWORD dwPID, DWORD x, DWORD y, DWORD dw, const char * c_pszText, const char * c_pszHint, const char * c_pszIP);
          |                                 ^       ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ./log.h:37:9: note: candidate function not viable: requires 4 arguments, but 8 were provided
       37 |                 void            CharLog(LPCHARACTER ch, DWORD dw, const char * c_pszText, const char * c_pszHint);
          |                                 ^       ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    1 error generated.
    gmake: *** [Makefile:104: OBJDIR/new_offlineshop_manager.o] Error 1
    See full signature
  • [ID Discord]

Medalii

Cannot open include file: 'libconfig++': No such file or directory eu am pus lib-ul compilat din sursa la lib in extern la library da tot primesc erroarea asta
    See full signature
  • [ID Discord]

Medalii

no c-am asta ar fii
    See full signature

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    Suntem aproape: 
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
    Închis

Înapoi la “Probleme rezolvate”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

Discord ID copiat: