*Problemă/Întrebare:
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):
*Syserr:
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):
*Poze / Video:Salut baietii, am si eu o intrebare, daca eu folosesc serverfiles eren, pe pc merge perfect ruleaza pe frebsd 13.2, dar daca il urc pe host nu merge, cum pot trece sf-ul de la 5.6 la mariadb 10.6
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):
*Syserr:
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):
*Poze / Video:Salut baietii, am si eu o intrebare, daca eu folosesc serverfiles eren, pe pc merge perfect ruleaza pe frebsd 13.2, dar daca il urc pe host nu merge, cum pot trece sf-ul de la 5.6 la mariadb 10.6
Rezolvat
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Salut, KintaRoyala69!
Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:
- Alte probleme rezolvate
- Fixuri Metin2
- Tutoriale
- Cum resetez parola MySQL
- Compilare sursă Metin2
- Lista FreeBSD pentru compilare
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:
- Alte probleme rezolvate
- Fixuri Metin2
- Tutoriale
- Cum resetez parola MySQL
- Compilare sursă Metin2
- Lista FreeBSD pentru compilare
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
pai ce versiune de mysql/mariadb ai pe PC?
Aia trebuie sa o pui si pe host.
Aia trebuie sa o pui si pe host.
stergi mariadb si faci tutorialul lui @AndiKintaRoyala69 scrie: ↑pe pc am mysql 5.6 frebsd 13.2 si pe host 13.3 mariadb 10.6 nu am idee cum sa scot maria db si sa fac 5.6
tutorial-instalare-mysql-din-folder-bit ... t2680.html
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
-
Subiecte similare
-
de KintaRoyala69 » » în Support2Răspunsuri142Vizualizări
-
de GRINCH » » în Arhivă probleme1Răspunsuri314Vizualizăride Reizo
-
de KintaRoyala69 » » în Probleme rezolvate1Răspunsuri236Vizualizăride ZuZuR
-
2Răspunsuri226Vizualizăride Angelic
-
2Răspunsuri214Vizualizăride IonutSava
-
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator
Discord ID copiat: