*Cum funcționează:
Ceea ce am făcut a fost practic să modific functia lua de range pe server, astfel încât să accepte range ca argument. Questul doar generează vnum 2 yang în jurul nostru. Pe partea de client, obiectul vnum 2 are înălțimea de la care cade și viteza modificate din UserInterface/PythonItem.cpp
*Ajustări:
Am lăsat comentarii unde puteți ajusta, fie viteza obiectelor generate, cât timp și cantitatea în quest, cât și înălțimea și viteza de cădere în client UserInterface/PythonItem.Cpp
*Informații suplimentare:
Am hardcodad vnum-ul pentru acest exemplu și, desigur, pentru mai multe obiecte puteti pune hardcode sau un range de vnum-uri dar nu stiu ce sa zic de aceasta abordare. Simt că cea mai bună cale ar fi să creati un item_type și asa scapati din a pune vnum-ul sau range direct in sursa client. Pentru obiecte ar putea fi mai bine. În mintea mea, în loc să copiez/dublez fiecare obiect, poate ar trebui să creez un vnum care să indice spre cele existente.
Exemplu, marmura binecuvântata, dacă folosești /i 39004, vei primi o marmura cu vnum-ul 70024 în inventar, așa că poate putem face ca marmura cu vnum 39004 să cadă din cer și ca 70024 să cadă frumos/normal cum ar pica la drop pentru mobi/pietre.
Puteti extinde pentru obiecte cum doriti/credeti ca e cel mai bine.
*Poze / Video (obligatoriu):
*Link download:

la acest mesaj și conținutul se va afișa automat.