Bună ziua. Am o întrebare. Am o problemă cu karma mea. Mi-am mărit karma la 70.000 de puncte, care este maximul, și totul funcționează bine. Totuși, am o problemă. Chiar dacă am 70.000 de puncte, dacă ucid pe cineva în modul liber, karma mea scade întotdeauna la 0. Mă poate ajuta cineva să-mi dau seama ce ar putea cauza asta?
Tutorial pe care l-am urmat: https://metin2.dev/topic/6311-add-new-alignments/
Fișiere server: TMP4
Mulțumesc
Fix
Ultima oară modificat 24 Oct 2025, 01:34 de către Hound, modificat 1 dată în total.
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Salut, Hound!
Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:
- Alte probleme rezolvate
- Fixuri Metin2
- Tutoriale
- Cum resetez parola MySQL
- Compilare sursă Metin2
- Lista FreeBSD pentru compilare
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:
- Alte probleme rezolvate
- Fixuri Metin2
- Tutoriale
- Cum resetez parola MySQL
- Compilare sursă Metin2
- Lista FreeBSD pentru compilare
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!1300+ de membri activi!
Roboțelu'
Anunț
-
Subiecte similare
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator
Discord ID copiat: