*Problemă/Întrebare: Daca am alt caracter grupa , eu daca aduc dropul lui i se duc in inventar normal nu inventar special...gen add schima cartile cuferele si cate odata itemele lui nu le primeste el ci tot eu...daca ridic dropul dupa contul cu problema ele se pun normal...in inventar special,,,
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):-
*Syserr:gol
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):-
*Poze / Video:
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):-
*Syserr:gol
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):-
*Poze / Video:
Ultima oară modificat 19 Noi 2025, 19:37 de către danielionut8535, modificat de 2 ori în total.
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Salut, danielionut8535!
Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:
- Alte probleme rezolvate
- Fixuri Metin2
- Tutoriale
- Cum resetez parola MySQL
- Compilare sursă Metin2
- Lista FreeBSD pentru compilare
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:
- Alte probleme rezolvate
- Fixuri Metin2
- Tutoriale
- Cum resetez parola MySQL
- Compilare sursă Metin2
- Lista FreeBSD pentru compilare
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
chiar_item.cpp / bool CHARACTER::PickupItem(DWORD dwVID)
adapteaza functiile pentru inv special.
adapteaza functiile pentru inv special.
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Creează-ți un cont
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Autentifică-te
-
Subiecte similare
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori
Discord ID copiat: