13 mesaje
  • Reacții: 0
  • Mesaje utile: 0
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Regat: Shinsoo
  • Medalii

ausser scrie: O sa fac un update maine la intreg sistemul pentru a include noi rezolvari la sistem.
    @ausser Când va veni actualizarea?

📢 Resurse Metin2 Premium!

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.

Vezi resursele Cumpără premium
    Premium
    Premium
    Anunț
  • Reacții: 57
  • Mesaje utile: 0
  • Regat: Shinsoo
  • [ID Discord]

Medalii

Mesaj de ausser »

Update:
    Cine are verisunea veche, sa o stearga, folositi noul tutorial.
    - conditie adaugata: "GM" doar ei pot vedea dropul
    - dropul normal de la pietre / sefi / monstrii (obiectele care nu au owner) acum sunt vizibile pentru toata lumea
    - cod rescris complet
  • Reacții: 289
  • Mesaje utile: 2
  • Medalii

Mesaj de dany8368 »

ausser scrie: -util mi se pare atunci cand ai deja ceva playeri pe server, cand deschizi multe cor si pica din inventar, poate sa mentii "curatenia" in map1, sunt mult care nu folosesc sistemele de quick sell / distrugere si prefera sa le arunce clasic pe jos.
    Ma uitam la chestia asta si eram in dubii daca sa o folosesc sau nu dar mi-am adus aminte ca am scris o verificare pentru cufere cu ceva timp in urma, sa nu le mai poti deschide cand nu ai destul spatiu in inventar, am facut asta pentru cineva care a cerut ca din cufere sa pice mai multe obiecte deodata si cuferele sa fie stackabile.

📢 Resurse Metin2 Premium!

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.

Vezi resursele Cumpără premium
    Premium
    Premium
    Anunț
    Scrie răspuns

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Sisteme Metin2”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: laurentiu_hetruc, Muertikk, nicucocis, Nikolaos Safaridis, PepsiZero și 6 vizitatori

Discord ID copiat: