1 mesaj
  • Reacții: 1491
  • Mesaje utile: 0
  • Status: https://discord.gg/wDKzjDvVkj
  • Server: Althaia
  • Regat: Chunjo
  • [ID Discord]

Medalii

Multumesc lui @[HF]White pentru creearea acestei sectiuni foarte misto. Pe langa acest topic, pe viitor, o sa mai public si altele.

Luand o pauza de la metin, m-am focusat in ultimele 2 saptamani pe Minecraft, un joc pe car nu l-am mai deschis sau cu care nu am mai interactionat de vreo 2 ani.

Am creat si incerc sa termin Althaia MC. Mai jos prezint atat ideile si cam in ce progress sta serverul. Odata terminat, o sa anunt in comentarii + un edit la post mai multe lucruri.

Features:
    CustomFishing - ofera o experienta de fishing mult mai engaging si mult mai faina si avantajoasa! (In testing)
    Cosmetics - Te poti imbraca in ce vrei tu! Serverul ofera la dispozitie modele animate precum Hats, BackPacks, Wings. (Done)
    CustomItems - Modele noi de arme, armuri, unelte! (In Development)
    Custom Ranks (In Development)
    Custom Models - furnitures sau alte obiecte de decor (Done)
    Custom GUIs - Am introdus GUIs misto, care dau overwrite la clasicul chest GUI din minecraft - se vede mult mai misto! (Done)
    Custom Mobs! - Bosses, mobi, pasivi, de decor sau ambient. (In testing)
    CombatPets - Poti transforma (in functie de permisiuni si caracter progress) aproape orice mob din minecraft sa fie PET-ul tau! Ce face acesta? il poti echipa cu armura / arme si sa te ajute in combat! (In testing)
    LevelledMobs - mobii vanila sunt pe nivele. Se spawneaza in functie de dificultatea locala vanilla din regiunea jucatorului. (Done)
    Crossversions! - Serverul nativ este pentru versiunea de miencraft 1.21.4 dar poti sa folosesti atat un client mai vechi (ex. 1.21.1 / 1.19 / 1.18) cat si un client mai nou (1.21.5 / 1.21.10 / 1.21.11 - prezent) (Done)

Survival Vanilla - Claim your land and build you base or... your empire!
    Partea smechera in toata asta este ca nu este nevoie de niciun MOD pe partea de client - Folosesti launcherul de minecraft vanilla!
    Partea si mai smechera? Poti juca si folosind cracked versions ( versiuni non premium de launchere de minecraft)

Un mic feeling de mmorpg!
    2 dungeons disponibile + 1 Boss arena
    In dungeons farmezi iteme sau XP cu timp limitat pe zi!
    La boss arena, te bati cu un boss random - suporta atat Party cat si Solo! - Ai nevoie de anumite key pentru a putea intra - No limits - cate key ai, de atatea ori poti sa il bati!

Cateva poze:

[Minecraft Project] Althaia MC Development - Custom Stuff. - Mesaj 1 - Imagine 1
    [Minecraft Project] Althaia MC Development - Custom Stuff. - Mesaj 1 - Imagine 2
    [Minecraft Project] Althaia MC Development - Custom Stuff. - Mesaj 1 - Imagine 3
    [Minecraft Project] Althaia MC Development - Custom Stuff. - Mesaj 1 - Imagine 4

Probleme:
    Caut un host decent, minim 6-8GB RAM
    Am tot cautat solutii, dar multe hosturi sunt scumpe pentru ce ofera iar cele ieftine sunt limitate.
    Unele hosturi care erau decente la pret, nu ofera SSH access sau un panel calumea care sa ti permita dezarhivarea unei arhive. altele au Q priority si asa mai departe.

Am incercat self host, am experimentat cu 2 smartphones (a fost chiar interesant) Android, sa hostez minecraft. Dar... din cauza ca unst low end, serverul era groaznic ca si performante. trebuie ceva minim 8GB ram ca si Android.

ToDo:
    Trebuie finalizat gameplay-ul. Inca exista iteme care nu au o utilitate in progression
    Trebuiesc finalizate dungeons - Mapele sunt gata, mobii sunt gata - e nevoie sa programez logica lor (sa stai X minute, sa nu poti sa mai intrii daca ai intrat deja, etc)

Tehnic in cateva zile ar fi gata, dar progresul e slow ca sunt cam full cu programul.
    Puteti sa aruncati o mica privire pe urmatorul IP: 91.200.220.10:25592 - Nu sunt deloc multumit de host, nu am access decat FTP/SFTP iar panoul pterodactyl (de care eram incantat) e limitat si nu permite dezarhivarea fisierelor, de asemenea fara o consola, nu poti managerui arhivele at all. De asemenea, Customer Support-ul lor e pe Discord si e GROAZNIC. Deja astept de mai bine de 24 de ore sa mi rezolve o problema de billing ( mi-au luat banii de 2 ori pentru un singur serviciu) si am fost lasat kinda in seen. 3 moderatori care se ocupa de support au dat tag la "sefu" lor iar ala n a raspuns, intre timp posteaza pe alte canale.

📢 Resurse Metin2 Premium!

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.

Vezi resursele Cumpără premium
    Premium
    Premium
    Anunț

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Proiecte personale”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

Discord ID copiat: