1 mesaj
  • Reacții: 1491
  • Mesaje utile: 0
  • Status: https://discord.gg/wDKzjDvVkj
  • Server: Althaia
  • Regat: Chunjo
  • [ID Discord]

Medalii

ADB Monitoring Android - Monitorizeaza performantele device-ului Android - Mesaj 1 - Imagine 1

Lucrez la acest tool care monitorizeaza performantele unui smartphone Android, atunci cand o aplicatie este deschisa si genereaza un raport cu privire la min / max picks

Ca si in imagine putem observa RAM, CPU,GPU, FPS. De asemenea exista si battery temperature (pentru a masura device temperature, dar nu a fost inclus in versiunea afisata).

De ce acest lucru? Momentan nu exista nimic online cu privire la acest lucru (care sa si mearga).

M-am luptat saptamani bune ca sa gasesc o solutie potrivita si foarte corecta (cateva calcule matematice din metricele android) doar ca sa pot afisa corect FPS-urile atunci cand o aplicatie este activa / deschisa.
    De asemenea, acest tool trebuia fi folosit la munca, dar avand in vedere ca o sa raman curand fara job, o sa ramana un personal project pe care il voi adauga pe GitHub, la portofoliu (desigur, anumite functii fiind cenzurate)

Cu acest tip de tool, e foarte usor si mult mai safe de a testa aplicatiile dezvoltate in-door, in development phase fara a avea grijile de securitate, leaks si asa mai departe.

Cum se foloseste?
    Activezi developer tools din device-ul tau android. (1 minut)
    Instalezi aplicatia impreuna cu Android Debug Bridges (2 minute)
    Rulezi aplicatia
    Start Monitoring - incepe sa inregistreze si sa stocheze date in real time cu privire la performante (din charturile prezente)

Useful? Da! poti gasi memory leaks - deschide o sectiune a aplicatiei tale, sau o pagina, sau orice, si vezi cum se comporta in datele afisate! De exemplu, PvZ2 are un short mem leak atunci cand deschizi si inchizi Store-ul, FPS-urile scazand si crescand RAM usage.

Cand va fi gata? Nu stiu, daca apare interes, o voi termina, daca nu, cand o sa am timp, o voi oferii contra unei sume.

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    1300+ de membri activi!
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Proiecte personale”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

Discord ID copiat: