Nu recomand acel Offline Shop, ia un offline shop by great si il adaptezi tu, schimbi UI in rest frumos proiect.mihaimiti30 scrie: ↑ Update #2![]()
Momentan, OfflineShop-ul este în faza de testare și am înțeles că există unele lipsuri și bug-uri cunoscute. Dacă ați întâmpinat probleme în trecut cu acest sistem, vă rog să le menționați , poate găsim împreună o soluție!
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Offshop by great =]]]]]]in 2025 =]]]]]. Nu recomandati fiindca nu stiti sa ii fixati exploiturile, sunt N servere care-l folosesc fara probleme. Mai ok decat IKARUS e SONITEX, dar in nici un caz GREAT!DaKa scrie: ↑Nu recomand acel Offline Shop, ia un offline shop by great si il adaptezi tu, schimbi UI in rest frumos proiect.mihaimiti30 scrie: ↑ Update #2![]()
Momentan, OfflineShop-ul este în faza de testare și am înțeles că există unele lipsuri și bug-uri cunoscute. Dacă ați întâmpinat probleme în trecut cu acest sistem, vă rog să le menționați , poate găsim împreună o soluție!
DaKa scrie: ↑Nu recomand acel Offline Shop, ia un offline shop by great si il adaptezi tu, schimbi UI in rest frumos proiect.mihaimiti30 scrie: ↑ Update #2![]()
Mersi de raspuns . Care este motivul pentru care nu il recomanzi? Ai gasit ceva buguri ?
Update #OfflineshopUI

looks good success
dacă îmi aduc bine aminte la când primești oferte sau când oferi la systemul de shop db sta încărcat nu mi mai amintesc exact dacă e sigur de la oferte dar la ceva era la shopul lui
Chiar nu am bagat de seama , o sa verific.Momentan n am gasit probleme.Am inteles ca se poate face ceva duping dar nu stiu cum ca sa pot testa. Ceva cu trecerea de pe un core pe altul ...
Cauta in sursa de la sinners2 LASTMOVEITEM si baga-l, a mai postat si Tiger pe dev cateva fixuri pt dupe-uri. Poti pune cooldown la actiuni ca sa eviti dupe-urile gen cand scoti/pui iteme in shop, cand schimbi ch-ul etc.mihaimiti30 scrie: ↑Chiar nu am bagat de seama , o sa verific.Momentan n am gasit probleme.Am inteles ca se poate face ceva duping dar nu stiu cum ca sa pot testa. Ceva cu trecerea de pe un core pe altul ...![]()
da și exista se poate face prin script py în care sa execute de exemplu move item use item tp crafting etc ev la iteme nici cooldown nu e safe ca poți da bypass la elmihaimiti30 scrie: ↑Chiar nu am bagat de seama , o sa verific.Momentan n am gasit probleme.Am inteles ca se poate face ceva duping dar nu stiu cum ca sa pot testa. Ceva cu trecerea de pe un core pe altul ...![]()
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Creează-ți un cont
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Autentifică-te
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori
Discord ID copiat: