27 mesaje
  • Reacții: 6
  • Mesaje utile: 1
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Server: None
  • Regat: Jinno
  • [ID Discord]

Medalii

mihaimiti30 scrie: Update #2Proiectul meu : Mihaimiti30 - Mesaj 11 - Imagine 1Proiectul meu : Mihaimiti30 - Mesaj 11 - Imagine 2Proiectul meu : Mihaimiti30 - Mesaj 11 - Imagine 3 Proiectul meu : Mihaimiti30 - Mesaj 11 - Imagine 4

Momentan, OfflineShop-ul este în faza de testare și am înțeles că există unele lipsuri și bug-uri cunoscute. Dacă ați întâmpinat probleme în trecut cu acest sistem, vă rog să le menționați , poate găsim împreună o soluție!
    Nu recomand acel Offline Shop, ia un offline shop by great si il adaptezi tu, schimbi UI in rest frumos proiect.

📢 Resurse Metin2 Premium!

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.

Vezi resursele Cumpără premium
    Premium
    Premium
    Anunț
  • Reacții: 102
  • Mesaje utile: 0
  • Regat: Shinsoo
  • Medalii

Mesaj de DEVE »

DaKa scrie:
    mihaimiti30 scrie: Update #2Proiectul meu : Mihaimiti30 - Mesaj 12 - Imagine 1Proiectul meu : Mihaimiti30 - Mesaj 12 - Imagine 2Proiectul meu : Mihaimiti30 - Mesaj 12 - Imagine 3 Proiectul meu : Mihaimiti30 - Mesaj 12 - Imagine 4

Momentan, OfflineShop-ul este în faza de testare și am înțeles că există unele lipsuri și bug-uri cunoscute. Dacă ați întâmpinat probleme în trecut cu acest sistem, vă rog să le menționați , poate găsim împreună o soluție!
    Nu recomand acel Offline Shop, ia un offline shop by great si il adaptezi tu, schimbi UI in rest frumos proiect.
    Offshop by great =]]]]]]in 2025 =]]]]]. Nu recomandati fiindca nu stiti sa ii fixati exploiturile, sunt N servere care-l folosesc fara probleme. Mai ok decat IKARUS e SONITEX, dar in nici un caz GREAT!
  • Reacții: 832
  • Status: Discord: mihaimiti
  • [ID Discord]

Medalii

DaKa scrie:
    mihaimiti30 scrie: Update #2Proiectul meu : Mihaimiti30 - Mesaj 13 - Imagine 1Proiectul meu : Mihaimiti30 - Mesaj 13 - Imagine 2Proiectul meu : Mihaimiti30 - Mesaj 13 - Imagine 3 Proiectul meu : Mihaimiti30 - Mesaj 13 - Imagine 4

Mersi de raspuns . Care este motivul pentru care nu il recomanzi? Ai gasit ceva buguri ?
    See full signature
  • [ID Discord]

Medalii

Update #OfflineshopUI
    Proiectul meu : Mihaimiti30 - Mesaj 14 - Imagine 1 Proiectul meu : Mihaimiti30 - Mesaj 14 - Imagine 2
  • Reacții: 152
  • Server: Rodnia
  • [ID Discord]

Medalii

Mesaj de NoNNeX »

looks good success
  • [ID Discord]

Medalii

NoNNeX scrie: looks good success
    thx

Proiectul meu : Mihaimiti30 - Mesaj 16 - Imagine 1

Even better now :D
    See full signature
  • [ID Discord]

Medalii

Mesaj de NoNNeX »

mihaimiti30 scrie:
    thx

Proiectul meu : Mihaimiti30 - Mesaj 17 - Imagine 1

dacă îmi aduc bine aminte la când primești oferte sau când oferi la systemul de shop db sta încărcat nu mi mai amintesc exact dacă e sigur de la oferte dar la ceva era la shopul lui
  • [ID Discord]

Medalii

NoNNeX scrie:
    mihaimiti30 scrie:
    thx

Proiectul meu : Mihaimiti30 - Mesaj 18 - Imagine 1

dacă îmi aduc bine aminte la când primești oferte sau când oferi la systemul de shop db sta încărcat nu mi mai amintesc exact dacă e sigur de la oferte dar la ceva era la shopul lui
    Chiar nu am bagat de seama , o sa verific.Momentan n am gasit probleme.Am inteles ca se poate face ceva duping dar nu stiu cum ca sa pot testa. Ceva cu trecerea de pe un core pe altul ... :-?
    See full signature
  • Reacții: 102
  • Medalii

Mesaj de DEVE »

mihaimiti30 scrie:
    NoNNeX scrie:
    mihaimiti30 scrie: thx

Proiectul meu : Mihaimiti30 - Mesaj 19 - Imagine 1

Chiar nu am bagat de seama , o sa verific.Momentan n am gasit probleme.Am inteles ca se poate face ceva duping dar nu stiu cum ca sa pot testa. Ceva cu trecerea de pe un core pe altul ... :-?
    Cauta in sursa de la sinners2 LASTMOVEITEM si baga-l, a mai postat si Tiger pe dev cateva fixuri pt dupe-uri. Poti pune cooldown la actiuni ca sa eviti dupe-urile gen cand scoti/pui iteme in shop, cand schimbi ch-ul etc.
  • [ID Discord]

Medalii

Mesaj de NoNNeX »

mihaimiti30 scrie:
    NoNNeX scrie:
    mihaimiti30 scrie: thx

Proiectul meu : Mihaimiti30 - Mesaj 20 - Imagine 1

da și exista se poate face prin script py în care sa execute de exemplu move item use item tp crafting etc ev la iteme nici cooldown nu e safe ca poți da bypass la el

📢 Resurse Metin2 Premium!

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.

Vezi resursele Cumpără premium
    Premium
    Premium
    Anunț
    Scrie răspuns

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Proiecte personale”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori

Discord ID copiat: