9 mesaje
  • Reacții: 905
  • Mesaje utile: 0
  • Status: Discord: mihaimiti
  • Regat: Jinno
  • [ID Discord]

Medalii

*Problemă/Întrebare:

Salutare!
    Am o problemă pe care am descoperit-o recent și nu reușesc să-i dau de cap. Nu apare nicăieri în niciun sysser, nu există absolut nicio eroare.

Acestea sunt sistemele pe care le-am adăugat, plus câteva fixuri (în mare parte vizuale) și câteva sincronizări la skill-uri.

După cum se vede în video, atunci când deschid mai multe cufere sau folosesc licori, sunt scos din joc direct în ecranul de logout, fără nicio eroare afișată.

M-ar interesa dacă știe cineva cum pot face ca serverul să-mi comunice motivul pentru care mă scoate în faza de logout, sau dacă a mai întâmpinat cineva o problemă similară în trecut.

Am eliminat și sistemul de „multiple chest open”, însă fără rezultat — problema persistă în continuare.
    În schimb, am reinstalat SVF-ul într-o variantă clean, doar pentru test, gândindu-mă că poate problema vine din sursă, însă nu este cazul.

După cum știți, folosesc Martysama 5.8 p21, varianta postată de mine.
    Vă las video-ul mai jos pentru a înțelege mai bine situația.

*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):

Locale_inc.h - Client
    Code:
    // NEW - START //
    #define ENABLE_TARGET_HP_SYSTEM // decimal hp playeri/mobi.
    #define ENABLE_BOSS_EFFECT //Effect boss deasupra capului.
    #define ENABLE_NEW_EXCHANGE_WINDOW // Fereastra negot 24 sloturi.
    #define ENABLE_SEND_TARGET_INFO // Info drop metine/mobi.
    #define ENABLE_LARGE_DYNAMIC_PACKETS //Pachete de dimensiuni mari.
    #define ENABLE_OBJ_SCALLING // Scalare mount la dimensiuni mici atunci cand este pe langa tine.
    #define WJ_SPLIT_INVENTORY_SYSTEM // Inventar special K.
    #define __BL_CHEST_DROP_INFO__ // Vezi drop cufere 
    #define ENABLE_CHEST_OPEN_RENEWAL // Deschide mai multe cufere deodata.
    #define ADD_STATS_RENEWAL //10x puncte status deodata
    #define ENABLE_SKILL_SELECT_FEATURE //Skill select
    #define __ENABLE_SHAMAN_ATTACK_FIX__ // fix viteza atack Shaman (mount/cal) peste 145%
    #define FIX_COUNT_ITEM_SKILLBOOK_NAME // Fix: Cartile si itemele cu cantitate sunt afisate in drop.
    #define ENABLE_HIDE_PET // Optiuni joc: Ascunde PET
    #define ENABLE_HIDE_MOUNT // Optiuni joc: Ascunde MOUNT
    #define ENABLE_HIDE_SHOPS // Optiuni joc: Ascunde SHOP
    #define ENABLE_PM_ON_NAME // PM daca apesi pe numele jucatorului din chat global.
    #define ENABLE_HIDE_COSTUME_SYSTEM // Ascunde costumele.
    #define ENABLE_FOV_OPTION //Field ov view
    #define ENABLE_SWITCHBOT //switchbot Sanii cu 5 sloturi si functie SAVE
    #define ENABLE_ANTI_EXP //Inel anti-exp pe taskbar.
    #define ENABLE_SKILL_TABLE_RENEW // Enable synchronization skill_proto -> skilltable
    // NEW - END //
    CommonDefines.h
    Code:
    // New - START //
    #define WJ_TARGET_HP_SYSTEM // Decimal hp mob/playeri
    #define __NEW_EXCHANGE_WINDOW__ // fereastra negot 24 sloturi
    #define __SEND_TARGET_INFO__ // info drop mobi/metine
    #define ENABLE_LARGE_DYNAMIC_PACKETS // pachete de dimensiuni mari
    #define ENABLE_MOUNT_LIKE_HORSE // Mount pe langa tine
    #define ENABLE_SPLIT_INVENTORY_SYSTEM // inventar special K
    #define ENABLE_CHEST_OPEN_RENEWAL // Deschide mai multe cufere deodata.
    #define ADD_STATS_RENEWAL // 10x puncte status deodata.
    #define ENABLE_SKILL_SELECT_FEATURE //Skill select lvl 5
    #define ENABLE_PVP_DISCONNECT_PVP_DELETE // FIX : Duelul se termina la logout
    #define FIX_COUNT_ITEM_SKILLBOOK_NAME // Fix: Cartile si itemele cu cantitate sunt afisate in drop.
    #define ENABLE_PM_ON_NAME // PM daca apesi pe numele jucatorului din chat global.
    #define __KILL_NOTICE__ // Mesaj global cand cineva omoara un boss din lista monstersList{};
    #define __HIDE_COSTUME_SYSTEM__ //ascunde costumele
    #define ENABLE_SWITCHBOT //switchbot Sanii 5 sloturi cu functie SAVE
    #define ENABLE_ANTI_EXP //Inel anti-exp pe taskbar.
    // New - END //

*Syserr: Fără erori!

*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):

*Poze / Video:

Atunci când deschid foarte repede (spam), sunt scos din joc:

În schimb, atunci când folosesc sistemul de „multi chest open”, nu apare această problemă, deși acesta deschide teoretic mult mai multe cufere și într-un timp mult mai scurt.

Se poate observa și în al doilea video că, spre final, în momentul în care am început să fac spam pe licorile mov (ITEM_USE), am fost deconectat.

Nu înțeleg de ce nu apare nicio eroare nicăieri și de ce se întâmplă acest lucru.

O să verific din nou sistemele adăugate, poate reușesc să-mi dau seama de unde provine problema. Între timp, dacă cineva s-a mai confruntat cu această situație în trecut și mă poate ajuta, ar fi de mare folos.

📢 Resurse Metin2 Premium!

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.

Vezi resursele Cumpără premium
    Premium
    Premium
    Anunț
    Robot Robot
  • Reacții: 0
  • Status: Sunt doar un Bot :)
  • Regat: Shinsoo

Medalii

Robot
    Robot

Mesaj de Uriel »

Salut, mihaimiti30!

Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:

- Alte probleme rezolvate
    - Fixuri Metin2
    - Tutoriale
    - Cum resetez parola MySQL
    - Compilare sursă Metin2
    - Lista FreeBSD pentru compilare

Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
  • Reacții: 13
  • Mesaje utile: 1
  • Status: ..::..::..
  • Server: Echelon2
  • [ID Discord]

Medalii

Mesaj de A l e x »

Dacă spui că nu primești erori în syserr ai încercat să rulezi server-ul pe modul Debug? Din câte știu parcă pe martysama se putea face Debug-ul.
  • [ID Discord]

Medalii

A l e x scrie: Dacă spui că nu primești erori în syserr ai încercat să rulezi server-ul pe modul Debug? Din câte știu parcă pe martysama se putea face Debug-ul.

Salut , da am intrat si pe debug si nu e nimic anormal.
    See full signature
  • Reacții: 13
  • Status: ..::..::..
  • Server: Echelon2
  • [ID Discord]

Medalii

Mesaj de A l e x »

mihaimiti30 scrie:
    A l e x scrie: Dacă spui că nu primești erori în syserr ai încercat să rulezi server-ul pe modul Debug? Din câte știu parcă pe martysama se putea face Debug-ul.

Salut , da am intrat si pe debug si nu e nimic anormal.
    Verifică sursa game în input_main.cpp dacă ai ceva ce ține de protecție flood / hack. Mă gândesc că, dacă nu ai crash-uri + nimic în syserr ar cam trebui să fie de la o anume verificare. Posibil trebuie extinsă valoarea. În cazul în care ai ceva de genul
    Code:
    if (thecore_heart->pulse - ch->GetLastItemUsePulse() < passes_per_sec)
    extinde-l
    Code:
    if (thecore_heart->pulse - ch->GetLastItemUsePulse() < passes_per_sec / 4)
  • Reacții: 216
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Regat: Shinsoo
  • Medalii

Mesaj de DEVE »

Asa cum zice si Alex, cred ca e o protectie, si eu patesc asta daca spamez licori, chat sau iteme. Lucrez pe aceeasi sursa. Personal nu ma deranjeaza e mai ok cu cooldown.
  • Reacții: 39
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Regat: Chunjo
  • [ID Discord]

Medalii

Mesaj de YTmaster »

Cel mai posibil de la acel flood packet "fix" - trebuie sa maresti valoarea ca sa nu mai iei kick.

Eu pateam la fel, dar in dungeon-uri - daca bateam prea multi mobi deodata imi dadea kick.
    Hai noroc! :ymdevil:
    See full signature
  • [ID Discord]

Medalii

Multumesc de raspunsuri , o sa incerc sa verific ca mi ati spus. Tosusi am ramas surprins ca pe sursa clean nu am problema asta si din sistemele pe care le am adaugat nu am observat o astfel de "protectie" O sa ma uit diseara prin ele sa vad daca ii dau de cap , probabil ca o sa adaug ceva cooldown la utilizari.
    See full signature
    Administrator Administrator
  • Reacții: 53699
  • Mesaje utile: 34
  • Status: Pe aici.. 🤠
  • Server: Saga2 - Soon
  • [ID Discord]
    Administrator
    Administrator

Mesaj de [HF]White »

mihaimiti30 scrie: Multumesc de raspunsuri , o sa incerc sa verific ca mi ati spus. Tosusi am ramas surprins ca pe sursa clean nu am problema asta si din sistemele pe care le am adaugat nu am observat o astfel de "protectie" O sa ma uit diseara prin ele sa vad daca ii dau de cap , probabil ca o sa adaug ceva cooldown la utilizari.
    mihaimiti30 scrie: Multumesc de raspunsuri , o sa incerc sa verific ca mi ati spus. Tosusi am ramas surprins ca pe sursa clean nu am problema asta si din sistemele pe care le am adaugat nu am observat o astfel de "protectie" O sa ma uit diseara prin ele sa vad daca ii dau de cap , probabil ca o sa adaug ceva cooldown la utilizari.
    daca ai asta instalat, de aici e https://mega.nz/file/LT5QCJBR#eYNV_6Nip ... mvIu4CwiX0
    Te asteptam si pe serverul de Discord :p - aici ne-am strans toata comunitatea de Metin2 din Romania.
    Link: https://discord.gg/jWxeDSf7HP

Suntem peste 1700 membri! - Avem chat activ zilnic, support, cereri, resurse. :D :ymcowboy:

See full signature

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    1300+ de membri activi!
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
    Scrie răspuns

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Support”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 7 vizitatori

Discord ID copiat: