4 mesaje
  • Reacții: 3
  • Mesaje utile: 0
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Regat: Chunjo
  • Medalii

[EN]
    Hello, I would like to get help on how to use the potential of AI, specifically ChatGPT, as professionally as possible for Metin2 programming. I care about writing an effective prompt. I have connected my GitHub repository to ChatGPT, including Metin2 files with src and bin directories.
    I would like to set this up so that it can know as much as possible about the Metin2 file structure to make the work easier. How should I write the prompt? I am still a beginner in programming, and I would like to learn from people who have been working for several years with C++ and Python on the Metin2 side. What should I take into account?
    if I posted this topic in the wrong section, please move it. Thank you.
    ________________________________________________________________________________________

[RO]
    Salut, aș dori să obțin ajutor pentru a folosi cât mai profesionist posibil potențialul AI, mai exact ChatGPT, în ceea ce privește programarea pentru Metin2. Mă interesează să formulez un prompt bun. Am conectat repository-ul meu GitHub la ChatGPT, care conține fișierele Metin2, inclusiv directoarele src și bin.
    Aș dori să configurez acest lucru astfel încât să poată cunoaște cât mai multe informații despre structura fișierelor Metin2, pentru a facilita munca. Cum ar trebui să formulez promptul? Sunt la început cu programarea și aș dori să învăț de la persoane care lucrează de câțiva ani cu C++ și Python în contextul Metin2. Ce ar trebui să iau în considerare?
    Dacă am postat acest subiect în secțiunea greșită, vă rog să îl mutați. Mulțumesc.

📢 Resurse Metin2 Premium!

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.

Vezi resursele Cumpără premium
    Premium
    Premium
    Anunț
    Robot Robot
  • Reacții: 0
  • Mesaje utile: 0
  • Status: Sunt doar un Bot :)
  • Regat: Shinsoo

Medalii

Robot
    Robot

Mesaj de Uriel »

Salut, PepsiZero!

Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:

- Alte probleme rezolvate
    - Fixuri Metin2
    - Tutoriale
    - Cum resetez parola MySQL
    - Compilare sursă Metin2
    - Lista FreeBSD pentru compilare

Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
  • Reacții: 46
  • Mesaje utile: 2
  • Regat: Jinno
  • [ID Discord]

Medalii

Mesaj de Nermin »

I'm afraid I have to disappoint you there. You can do a lot with AI/Copilot etc., but AI alone can't do much on its own.
    The metin src is quite large and often unnecessarily linked to many different other .cpp .h files. Tokens/context are used up very quickly, and it tends to start hallucinating when there is too much context.
    It's better to work on individual small things with an eye on what has been changed.
  • Reacții: 420
  • Mesaje utile: 1
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Regat: Shinsoo
  • Medalii

Mesaj de DEVE »

Calude is x10 better.

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    Suntem aproape: 
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
    Scrie răspuns

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Support”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Angelic, nicucocis, salexandru9982 și 3 vizitatori

Discord ID copiat: