*Problemă/Întrebare:
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):
*Syserr:
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):
*Poze / Video: Salut, ma pot conecta la navicat ca abia ce am resetat parola, doar ca atunci cand dau sa creez alt user cu root@localhost imi da aceasta eroare 1396 operation alter user failed for root '@' localhost, eu acum am userul root@%, dar root@local host nu-l pot crea..daca pun alt user sadqw@localhost merge creat, dar daca fac cu root nu merge, eu voiam cu root
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):
*Syserr:
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):
*Poze / Video: Salut, ma pot conecta la navicat ca abia ce am resetat parola, doar ca atunci cand dau sa creez alt user cu root@localhost imi da aceasta eroare 1396 operation alter user failed for root '@' localhost, eu acum am userul root@%, dar root@local host nu-l pot crea..daca pun alt user sadqw@localhost merge creat, dar daca fac cu root nu merge, eu voiam cu root
Rezolvat
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Salut, KintaRoyala69!
Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:
- Alte probleme rezolvate
- Fixuri Metin2
- Tutoriale
- Cum resetez parola MySQL
- Compilare sursă Metin2
- Lista FreeBSD pentru compilare
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:
- Alte probleme rezolvate
- Fixuri Metin2
- Tutoriale
- Cum resetez parola MySQL
- Compilare sursă Metin2
- Lista FreeBSD pentru compilare
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
in loc de root@% pune root@localhost si fa-ti un alt user gen admin cu care sa te contectezi la mysql, gen admin@% cu ce parola vrei tu.
Tutorial: tutorial-administrare-mysql-mariadb-t2729.htmlKintaRoyala69 scrie: ↑am facut ce ai spus tu si cand dau sa salvez imi da1396 - Operation CREATE USER failed for root@localhost
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
-
Subiecte similare
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator
Discord ID copiat: