Sistem Renewal Auto Pickup by Dracarys FULL - Perfect functional
Ridica automat obiectele de pe jos atata timp cat ai affect-ul activat pe caracter. (ca si mana a 2-a pt yang, doar ca asta e pt tot dropul)
*Poze / Video (obligatoriu):
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Pune timp pe itemul pe care îl folosești pentru a-l activa.madalin4708 scrie: ↑ Va salut, eu l-am implementat dar nu il pot dezactiva si in partea de sus imi apare 0 minute.. stie cineva de la ce poate fi? multumesc
38014 Auto Pickup ITEM_QUEST 0 1 NONE NONE NONE NONE 0 0 0 0 0 LIMIT_NONE 0 LIMIT_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 7 0 0 0 0 0 0 0 0
Te rog sa deschizi un topic in zona de Support.madalin4708 scrie: ↑ 01-23-2026, 13-32-05.png Am reusit cu ITEM_QUEST dar nu il mai pot folosi
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Utilizatori ce navighează pe acest forum: akhun2com, Dragos, ethalor2official, Himura, Manianu, Smoke, Tutunaru Alex, YoKe și 4 vizitatori