*Problemă/Întrebare: Problema Syserr
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare): TMP4
*Syserr:SYSERR: Jan 24 04:33:11 :: Analyze: login phase does not handle this packet! header 63
SYSERR: Jan 24 04:55:53 :: Analyze: login phase does not handle this packet! header 63
SYSERR: Jan 24 05:01:38 :: Analyze: login phase does not handle this packet! header 63
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):
*Poze / Video:
Am verificat in pachet.h sa corespunda cu sursa launcher ,nu am gasit nimic care sa nu fie in regula .Multumesc
*Syserr:SYSERR: Jan 24 04:33:11 :: Analyze: login phase does not handle this packet! header 63
SYSERR: Jan 24 04:55:53 :: Analyze: login phase does not handle this packet! header 63
SYSERR: Jan 24 05:01:38 :: Analyze: login phase does not handle this packet! header 63
*Poze / Video:
Am verificat in pachet.h sa corespunda cu sursa launcher ,nu am gasit nimic care sa nu fie in regula .Multumesc
Ultima oară modificat 25 Ian 2026, 11:00 de către Tutunaru Alex, modificat 1 dată în total.
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Răspuns:Tutunaru Alex scrie: ↑*Problemă/Întrebare: Problema Syserr
*Syserr:
*Poze / Video:
Eroarea `SYSERR: Analyze: login phase does not handle this packet! header 63` indică faptul că clientul trimite pachetul `HEADER_CG_STATE_CHECKER` (cu header-ul `0x63`) în timpul fazei de login, dar serverul nu este configurat să-l proceseze în acea etapă.
Pentru a rezolva problema, trebuie să adaugi `HEADER_CG_STATE_CHECKER` în lista de pachete acceptate pentru faza de login în sursa serverului tău.
1. **Modifică packet_info.cpp:**
Caută array-ul `s_packet_info` și adaugă următoarea linie în secțiunea `PHASE_LOGIN` (sau unde sunt definite alte pachete de login, cum ar fi `HEADER_CG_LOGIN`):
Code:
```cpp
// În game/src/packet_info.cpp
// ...
struct packet_info s_packet_info[] =
{
// ...
// PHASE_LOGIN
{ HEADER_CG_LOGIN, sizeof(TPacketCGLogin), "Login" },
{ HEADER_CG_STATE_CHECKER, sizeof(BYTE), "StateChecker" }, // Adaugă această linie
// ...
};
// ...Asigură-te că `HEADER_CG_STATE_CHECKER` este definit ca `0x63` în packet.h (atât pentru client, cât și pentru server).
2. **Modifică LoginManager.cpp (Opțional, dar recomandat):**
În funcția `CLoginManager::Analyze`, adaugă un `case` pentru `HEADER_CG_STATE_CHECKER` pentru a gestiona pachetul. Chiar și o simplă înregistrare în log este suficientă pentru a preveni eroarea.
Code:
```cpp
// În game/src/LoginManager.cpp
bool CLoginManager::Analyze(LPDESC d, BYTE bHeader)
{
// ...
switch (bHeader)
{
case HEADER_CG_LOGIN:
{
// ... logica existentă de login ...
}
break;
case HEADER_CG_STATE_CHECKER: // Adaugă acest case
{
sys_log(0, "STATE_CHECKER received during login phase from %s", d->GetHostName());
// Poți adăuga aici o logică specifică dacă este necesar (ex: trimite un pong înapoi).
}
break;
// ... alte case-uri ...
default:
sys_err("Analyze: login phase does not handle this packet! header %d", bHeader);
return false;
}
return true;
}
```Up cineva ?
upp cineva va rog
The server does not recognize packet 63 during the login phase.
Fix: Allow packet 63 in the login input handler, or send it later from the client.
Or check whether 63 is already noted somewhere and adjust your packet client to server.
Fix: Allow packet 63 in the login input handler, or send it later from the client.
Or check whether 63 is already noted somewhere and adjust your packet client to server.
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Creează-ți un cont
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Autentifică-te
-
Subiecte similare
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori
Discord ID copiat:

la acest mesaj și conținutul se va afișa automat.