2 mesaje
Membru Ucenic Membru Ucenic
  • Reacții: 128
  • Mesaje utile: 1
  • Server: keyra2
  • Regat: Jinno
  • [ID Discord]

Medalii

Membru Ucenic
    Membru Ucenic
    *Descriere:Salutari, nu vand ceva deosebit, este un autohunt al lui dracaryS modificat de catre mine, am remodelat putin interfata, skilurile sunt urcate automat si poti selcta ce skiluri sa fie folosite, am adaugat sistem de reinviere carcater daca este omorat, am adaugat acel timp de autohunt in interfata cat mai este valabil, putem sa-l configurat cat dorim noi 1h/4h/12h/24h/5z/etc, restrictii de a nu folosi autohunt cat esti calare, se pot adauga si alte optiuni cum ar fi pe langa mantie inek exp, a treia mana, etc. ( eu am plecat de la sistemul postat pe forum care nu avea multe din optiuni functionale, Nu este dracaryS v3!! este plecat de la primul autohunt al lui.

*Poze / Video:

*Preț (obligatoriu):

*Modalități plată (obligatoriu):Bancar

*Timp de livrare (obligatoriu):instant

*Alte condiții:

*Date contact:Discrod: alexydr#0639

*Declar că voi livra produsul în termenii menționați mai sus și înțeleg că, în cazul nerespectării acestora, pot fi supus unei reclamații: Da.
    *Se ofera client de test pentru a testa sistemul, daca totul functioneaza la asteptarile pe care le aveti discutam mai departe pentru adaptarea pentru serverului dumneavoastra.
    *Cine este curios de sistem astept un mesaj si facem testele necesare!
    *Cine il va lua de la mine va prini pe toata perioada proiectului si urmatoarele updaturi+poate veni cu propuneri pentru imbunatatire. Totul gratuit!
    Fişiere ataşate:
    [img]./download/file.php?mode=view&id=6696[/img]

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    Suntem aproape: 
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
    Membru Ucenic Membru Ucenic
  • Reacții: 128
  • Mesaje utile: 1
  • Server: keyra2
  • Regat: Jinno
  • [ID Discord]

Medalii

Membru Ucenic
    Membru Ucenic

Mesaj de alexydr »

Update V1.1:

- Am adaugat fix pentru partea de setari, nu mai poti modifica nimic in timp ce sistemul este activ
    - Suport pentru multilaguage
    - Poti seta mai nou intervalul la care caracterul sa foloseasca skilurile dupa reincarcarea acestora. Samanul leac/buff folosea inainte buffurile destul de abuziv, leacul mai mereu,etc.
    - Acum ai o descrieri pentru fiecare buton + descrieri/nume etc la fiecare skil.
    AutoHunt V1 - Mesaj 2 - Imagine 1
    AutoHunt V1 - Mesaj 2 - Imagine 2
    AutoHunt V1 - Mesaj 2 - Imagine 3
    AutoHunt V1 - Mesaj 2 - Imagine 4
    AutoHunt V1 - Mesaj 2 - Imagine 5

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    Suntem aproape: 
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
    Scrie răspuns

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Sisteme de vânzare”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

Discord ID copiat: