Eu cred că ție nu îți place MartySama dacă nu îți place nu ești obligat să lucrezi pe el
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
nu deranjeaza pe nimeni cu nimic, doar ca vi si arunci aici niste audituri fara sa zici cine le-a realizat sau fara vreo dovada ca functioneaza. Asa poate oricine sa posteze. Zi-ne sursa, cine e acesta programator care face auditurile astea? Au luceat zeci sute de oameni pe Marty, nu a postat nimeni asa ceva. Nici macar nu postezi o dovada ca ele functioneaza.
Acum pe baza acelor audit-uri postate aici o să vină ,,hackerii" de la Gameforge și o să pice serverele ce au la bază Marty. 
topp sper sa mearga
Salut, cand incerc sa compilez sursa db imi apare ca lipsesc liburi nu pot incarca poza aici dar va las link de pe postimg https://postimg.cc/K47LpPXT. Ma poate ajuta cnv va rog ?
Edit: Am rezolvat, sursa este deja instalata in fisierul home pentru cine intampina aceeasi problema. Multumesc !
Edit: Am rezolvat, sursa este deja instalata in fisierul home pentru cine intampina aceeasi problema. Multumesc !
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Creează-ți un cont
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Autentifică-te
-
Subiecte similare
-
32Răspunsuri5123Vizualizăride GoldRogerX
-
2Răspunsuri1404Vizualizăride Sparkz
-
16Răspunsuri7063Vizualizăride Andi
-
66Răspunsuri14656Vizualizăride shiRo_niK
-
0Răspunsuri1354Vizualizăride Andi
-
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 5 vizitatori
Discord ID copiat: