1 mesaj
Membru Ucenic Membru Ucenic
  • Reacții: 16
  • Mesaje utile: 3
  • Medalii

*Problemă/Întrebare:Salut, am o problema la clasa Ninja Arc (Job 1). Atunci cand folosesc skill-urile, exista un delay de 1-2 secunde inainte ca actiunea sa inceapa. Mai mult, skill-urile Sageata de Foc (48) si Sageata Otrava (50) nu genereaza proiectilul vizual (sageata nu pleaca), iar damage-ul este zero, desi animatia corpului se executa.

*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare): N/A

*Syserr: N/A

*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):N/A

*Alte detalii:
    Ce am verificat si NU a rezolvat problema:

Sincronizare skill_proto (Server) si skilltable (Client): Am egalat formulele si am pus iMaxHit 1. Am schimbat multiplicatorii din 0.5 in 1 pentru a evita rotunjirile in sursa.

Sursa Server (char_skill.cpp): Functia ComputeSkill trece de verificarea GetArrowAndBow, deci serverul vede arcul si sagetile.

Sursa Client (ActorInstance.cpp si ActorInstanceMotion.cpp): In ActorInstance.cpp, m_wcurMotionMode este initializat pe MODE_GENERAL. In ActorInstanceMotion.cpp, functia HasMotionFlyEvent ar trebui sa lanseze sageata, dar nu o face.

Fisierele MSM (assassin_m.msm si assassin_w.msm): Am verificat caile PathName. Desi nu am sectiunea MotionDataId in MSM, clientul ar trebui sa incarce automat animatiile din folderul bow.

Sursa RaceData.cpp: Am vazut ca m_strMotionListFileName este setat pe motlist.txt, dar acest fisier nu exista fizic in pack-uri, deci incarcarea se face prin alta metoda.

Fisierele MSA: Animatiile exista in folderul bow, dar sageata tot nu este lansata.

Simptome:
    Skill-urile 46 si 47 merg corect. Skill-urile 48 si 50 au delay, sageata nu pleaca si damage-ul este zero. Pare a fi o problema unde clientul nu gaseste evenimentul de tip FLY sau nu recunoaste weapon mode-ul corect.

Daca cineva s-a mai lovit de acest bug de sincronizare, va rog sa ma ajutati. Multumesc!

*Poze / Video:
    [Problemă] Problema Ninja Arc - Delay skilluri si Lipsa Damage Proiectil (48, 50) - Mesaj 1 - Imagine 1
    Fişiere ataşate:
    [img]/download/file.php?mode=view&id=7619[/img]

📢 Resurse Metin2 Premium!

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.

Vezi resursele Cumpără premium
    Premium
    Premium
    Anunț

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Support”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Zendaya și 1 vizitator

Discord ID copiat: