*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare): N/A
*Syserr: N/A
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):N/A
*Alte detalii:
Ce am verificat si NU a rezolvat problema:
Sincronizare skill_proto (Server) si skilltable (Client): Am egalat formulele si am pus iMaxHit 1. Am schimbat multiplicatorii din 0.5 in 1 pentru a evita rotunjirile in sursa.
Sursa Server (char_skill.cpp): Functia ComputeSkill trece de verificarea GetArrowAndBow, deci serverul vede arcul si sagetile.
Sursa Client (ActorInstance.cpp si ActorInstanceMotion.cpp): In ActorInstance.cpp, m_wcurMotionMode este initializat pe MODE_GENERAL. In ActorInstanceMotion.cpp, functia HasMotionFlyEvent ar trebui sa lanseze sageata, dar nu o face.
Fisierele MSM (assassin_m.msm si assassin_w.msm): Am verificat caile PathName. Desi nu am sectiunea MotionDataId in MSM, clientul ar trebui sa incarce automat animatiile din folderul bow.
Sursa RaceData.cpp: Am vazut ca m_strMotionListFileName este setat pe motlist.txt, dar acest fisier nu exista fizic in pack-uri, deci incarcarea se face prin alta metoda.
Fisierele MSA: Animatiile exista in folderul bow, dar sageata tot nu este lansata.
Simptome:
Skill-urile 46 si 47 merg corect. Skill-urile 48 si 50 au delay, sageata nu pleaca si damage-ul este zero. Pare a fi o problema unde clientul nu gaseste evenimentul de tip FLY sau nu recunoaste weapon mode-ul corect.
Daca cineva s-a mai lovit de acest bug de sincronizare, va rog sa ma ajutati. Multumesc!
*Poze / Video: