1 mesaj
Nou Venit Nou Venit
  • Reacții: 0
  • Mesaje utile: 0
  • Medalii

Salut tuturor, bine ați venit pe forum.

În primul rând, salutări din Turcia. Nu cunosc limba română, am tradus acest text cu ChatGPT. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați prin live support. Din păcate, pot vorbi doar în engleză sau turcă.
    Mulțumesc, cu stimă.

Dacă există persoane care doresc să lucreze într-un mediu sincer și prietenos, departe de formalități corporatiste inutile, pot arunca o privire la serverele noastre.

Ofer 3 zile de probă gratuită pentru cei interesați.

În plus, pentru versiunile mai vechi precum FreeBSD 10.4, 11.4, 12.4 avem arhivă/repo PKG. Asta înseamnă că:

pkg install -y mysql55 server
    pkg install -y mysql56 server

și comenzi similare funcționează. Am găsit doar pachete 64 și 32 bit pentru 10.4. Pentru versiunile 11 și 12 există doar 64 bit. (Dacă aveți un proiect, versiunea nu contează atât de mult, important este compilatorul și bibliotecile.)

Website: gamefendi.com

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să scrieți pe live support, voi face tot posibilul să vă ajut.

Întrebări frecvente

Politica de rambursare
    Oferim rambursare în termen de 15 zile pentru serviciile de servere virtuale și web hosting.
    Nu putem oferi rambursări pentru licențe, domenii, certificate SSL sau alte servicii terțe.

Aveți fișiere gata pregătite?
    Nu, nu oferim fișiere gata pregătite și nu intenționăm să oferim.

Aveți un panou web gata pregătit?
    Nu, nu există un panou web preconfigurat. Acesta ar putea fi incompatibil cu fișierele dvs., însă voi încerca să vă ajut.

Dacă vin cu propriile fișiere / panou, le instalați?
    Da, pot face instalarea inițială sau o puteți face și dvs. Dacă întâmpinați probleme cu librăriile, deschideți un ticket înainte de a adăuga fișiere în folderele lib32 și lib — există metode mai ușoare.

Ce înseamnă FreeBSD 10, 11, 12 PKG?
    Deoarece versiunile FreeBSD 10, 11 și 12 au ajuns la EOL (End Of Life), comenzile „pkg install xxx” nu mai funcționează în mod normal. Însă, datorită mirror-ului nostru propriu, puteți folosi aceste comenzi.

Pe ce versiuni FreeBSD există suport pkg?
    FreeBSD 10.4 32 Bit (i386)
    FreeBSD 10.4 64 Bit (amd64)
    FreeBSD 11.4 64 Bit (amd64)
    FreeBSD 12.4 64 Bit (amd64)

De ce nu aveți suport 32 bit (i386) pentru FreeBSD 11 și 12?
    Am căutat arhive vechi, dar nu am găsit un mirror/repo stabil. De aceea nu există suport pkg pentru aceste versiuni. Totuși, toate operațiunile posibile pe 11 și 12 pot fi realizate și pe 10.4.

Oferiți hosting pentru panoul meu web?
    Da, pentru toate pachetele noastre Metin2 includem gratuit hosting cPanel.

Cum vă pot contacta?
    Pentru suport tehnic: prin panoul de client
    Pentru informații și suport înainte de achiziție: prin live support de pe site

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Servicii”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

Discord ID copiat: