(Video la final) Lockpicking este un nou sistem care îți permite să antrenezi o abilitate specială.
Această abilitate îți îmbunătățește șansa de a deschide cutii speciale care apar pe hărți (asemănătoare cu NPC-urile). Fiecare nivel crește probabilitatea de a deschide cutia și îți oferă șansa de a obține mai multe recompense. Pentru a antrena abilitatea Lockpicking, jucătorii trebuie să citească cărți speciale. Poți seta nivelul minim de la care jucătorii pot folosi acest sistem. Nivelul maxim al abilității este 40, dar poate fi configurat. Jucătorul poate verifica câte cutii a găsit. Sistemul suportă servere multilingve.
Un mod unic de a obține recompense suplimentare și de a explora hărțile!
Misiuni În plus, vei primi misiuni speciale pentru acest sistem. Le poți configura ușor sau adăuga misiuni noi (doar adăugând un nou obiect în tabel). După finalizarea unei misiuni, jucătorul primește recompensa direct în Quest Scroll.
Un mod interactiv de a progresa și de a obține recompense!
ItemShop Poți genera venituri din ItemShop folosind acest sistem. Cheia Magică îți oferă 100% șansă de a deschide o cutie. Numărul de obiecte obținute din cutie depinde în continuare de nivelul abilității. Cheia poate fi folosită de maximum 10 ori.
Un mod excelent de a oferi beneficii jucătorilor și de a monetiza serverul! *Poze / Video (obligatoriu):
*Link download:
Conținut: Ascuns
Motiv: Trebuie să reacționezi la mesaj pentru a vedea conținutul.
*Problemă/Întrebare: In ultima perioada am adaugat mai multe chestii, dar abia acum am realizat ca am aceasta eroare. nu afecteaza cu nimic jocul, dar ma enerveaza ca tot apare.
Ce face acest system? Poti sa inveti skilluri mult mai rapid! Cartile sunt citite automat printr-o interfata, astfel nu trebuie sa mai faci spam la citite si exo manual.
Folosind acest system...
Mai jos veti gasi skill-urile de la toate clasele imbunatatite. Acestea au fost trecute de la 256x256 la o rezolutie mult mai calitativa.
Diferenta este enorma :)
*Descriere: E un system de refferal l-am facut prin 2021. Il postasem pe alt forum, dar nu mai era valabil link-ul. Asa ca il repostez aici. Nu a fost actualizat, e prima versiune pe care am facut-o.
Playerii pot adauga Refferarul sau cand creeaza...
*Descriere:
O baza clean foarte buna, avantajele sunt ca are update la c++23, gcc14, directx9, cateva mici fixuri, locale_string bagat, tradus cam 90% in romana (mai faceti si voi questuri sau ce am ratat, daca vreti puteti lasa si aici)
Ii...
*Descriere: Stiu ca mai este postata aceasta versiune insa aici e totul preconfigurat pentru incepatori. Tot ce trebuie facut e sa instalezi vdi-ul si sa ii dai start.
Sura binary a fost rearanjata in asa fel incat nu mai ai 1gb arhiva daca nu dai...
Acest sistem permite jucătorilor să activeze sau să dezactiveze câștigul de experiență prin intermediul unui buton din taskbar.
Folosește un efect special (`AFFECT_EXP_CURSE`) pentru a bloca EXP și actualizează starea butonului...
*Problemă/Întrebare: Salut, in sysser am si eu urmatoarea problema si nu gasesc o rezolvare, poate ma puteti ajuta cu o parere sau poate cu o rezolvare,multumesc anticipat.
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):
- facusem niste modificari...
Serverfiles Zenaris cu grafica noua Metin2. Este doar pentru resurse - Se poate extrage si grafica noua din ele, dar e nevoie de cineva care se pricepe in domeniu. Este versiunea Beta a fostului server ZENARIS.