5 mesaje
  • Reacții: 34
  • Mesaje utile: 2
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Server: In curand
  • Regat: Jinno
  • Medalii

*Problemă/Întrebare:

*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):

*Syserr:

*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):

*Poze / Video: Salut baietii, cand dau sa selectez regatele, sunt accesibile doar 2, respectiv galben si rosu, pe albastru nu merge sa dau, mapa este adaugata , selectarea regatelor sunt 3, doar ca este dezactivat regatul... cum pot face sa il reactivez ..un tutorial ceva'? am umblat prin introempire din root dar nu i-am dat de cap

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    1300+ de membri activi!
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
    Administrator Administrator
  • Reacții: 48404
  • Mesaje utile: 29
  • Status: Pe aici.. 🤠
  • Server: Saga2 - Soon
  • [ID Discord]
    Administrator
    Administrator

Mesaj de [HF]White »

Salut. Vezi tutorialul asta - poate te ajuta (il faci invers)

imbunatatiri/doar-regat-sau-server-t539.html
    Te asteptam si pe serverul de Discord :p - aici ne-am strans toata comunitatea de Metin2 din Romania.
    Link: https://discord.gg/jWxeDSf7HP

Suntem peste 1700 membri! - Avem chat activ zilnic, support, cereri, resurse. :D :ymcowboy:

See full signature
  • Medalii

[HF]White scrie: Salut. Vezi tutorialul asta - poate te ajuta (il faci invers)

Am urmarit cu atentie pasii din tutorialul tau si imi da eroarea asta in syser, nu-mi dau seama ce trebuie facut..
    networkModule.py(line:190) SetReselectEmpirePhase
    system.py(line:130) __pack_import

networkModule.SetReselectEmpirePhase - <type 'exceptions.IndentationError'>:unindent does not match any outer indentation level (introEmpire.py, line 173)

0405 20:00:07138 :: ============================================================================================================
    0405 20:00:07138 :: Abort!!!!
    Administrator Administrator
  • Reacții: 48404
  • Mesaje utile: 29
  • Status: Pe aici.. 🤠
  • Server: Saga2 - Soon
  • [ID Discord]
    Administrator
    Administrator

Mesaj de [HF]White »

KintaRoyala69 scrie:

Am urmarit cu atentie pasii din tutorialul tau si imi da eroarea asta in syser, nu-mi dau seama ce trebuie facut..

networkModule.SetReselectEmpirePhase - <type 'exceptions.IndentationError'>:unindent does not match any outer indentation level (introEmpire.py, line 173)

0405 20:00:07138 :: ============================================================================================================
    ai gresit la tab-uri sau ai scri ceva gresit - unindent does not match any outer indentation level -> nu ai facut cv bine.
    Te asteptam si pe serverul de Discord :p - aici ne-am strans toata comunitatea de Metin2 din Romania.
    Link: https://discord.gg/jWxeDSf7HP

Suntem peste 1700 membri! - Avem chat activ zilnic, support, cereri, resurse. :D :ymcowboy:

See full signature
  • Medalii

[HF]White scrie:
    KintaRoyala69 scrie:

ai gresit la tab-uri sau ai scri ceva gresit - unindent does not match any outer indentation level -> nu ai facut cv bine.

Am refacut tutorialul si acum face asa, syserul este gol. nu-mi dau seama de la ce

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    1300+ de membri activi!
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
    Închis

Înapoi la “Arhivă probleme”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

Discord ID copiat: