33 mesaje
Administrator Administrator
  • Reacții: 48423
  • Mesaje utile: 29
  • Status: Pe aici.. 🤠
  • Server: Saga2 - Soon
  • Regat: Jinno
  • [ID Discord]
    *Descriere:

Aici aveti Serverfiles Martysama Versiunea 5.8 - P23 (CLEAN) :-B

Este versiunea mai actualizata a acestui serverfiles: serverfiles-stabile/serverfiles-martysa ... t1074.html

Aveti tot in arhiva!

*Poze / Video (obligatoriu):
    Serverfiles Martysama 5.8 p23 - Clean - Mesaj 1 - Imagine 1
    *Link download:

Conținut: Ascuns
    Reacționează ❤️ la acest mesaj și conținutul se va afișa automat.

*Date (mysql/vdi/ingame):

Cum sa instalam acest server - Tutorial:
    Code:
    cd /home
    cd /
    mkdir Home
    cd /home/
    pkg install mariadb1011-server git python python3 gmake
    sysrc mysql_enable="YES"
    service mysql-server start
    mysql
    SET PASSWORD FOR root@localhost=PASSWORD('password');
    exit
    sed -i '' -e 's/^bind-address[[:space:]]*=[[:space:]]*127\.0\.0\.1/bind-address = 0.0.0.0/' /usr/local/etc/mysql/conf.d/server.cnf
    service mysql-server restart
    (le bagati pe rand - fiecare rand = o comanda)

Notiuni : : source-game trebuie sa fie in cd /home/
    Notiuni : ASF_svfiles-v5-r18 trebuie sa fie in cd /home/ * ( denumirea trebuie sa fie s3ll_svfiles)

Instalare source-game :
    Luam din M2/Extern -> Extern-v5-server-freebsd-13-clang-mariadb (v2) -> Si il dezarhivezi in cd /home/s3ll_server/Srcs
    Code:
    Luam din M2/Extern din -> 32bit-on-64bit-v5.8-freebsd14-clang16-mariadb10/Extern/Lib -> libmysqlclient.a si il punem in cd /home/s3ll_server/Srcs/Extrem/Lib
    Code:
    cd s3ll_server
    cd Srcs
    cd cryptopp/
    gmake libcryptopp.a -j4
    cd ..
    cd .
    cd Server
    gmake all -j4

Notiuni : Dupa mergem in cd /home/s3ll_svfiles/main/ -> admin_panel.py si editam s3ll-v5-ex -> in s3ll_Server
    Notiuni : Dupa Mergem in cd /home/s3ll_svfiles/main/ -> gen_settings.py si comentam liniile v_bindhostname si v_proxyHostname daca ai vps la fel si mai jos in fisier
    Notiuni : Dupa Mergem in cd /home/s3ll_svfiles/main/ -> gen_settings.py si ("PROTO_FROM_DB = {:d}", true) schimbam in false pentru citire txt.

Notiuni : Dupa Mergem in cd /home/s3ll_svfiles/main/sv1/share/locale/Germany -> dragon_soul_table_MYTH.txt -> dragon_soul_table.txt
    Notiuni : Dupa Mergem in cd /home/s3ll_svfiles/main/sv1/share/locale/Germany -> Si mergem jos la locale string iti alegi limba de ex : locale_string_RO -> locale_string la fel si mai jos din translate_RO -> translate
    Notiuni : Dupa Mergem in cd /home/s3ll_svfiles/main/sv1/share/conf si punem item si mob proto din M2/Protos
    Code:
    cd /home
    cd s3ll_svfiles
    cd sql
    sh run.sh
    cd ..
    cd main
    python admin_panel.py gen
    python admin_panel.py sysmlink
    python admin_panel.py quest
    python admin_panel.py start
    Dechidem navicat -> MariaDB mergem la general
    Connection name: ()
    Host : localhost
    Port: 3306
    User name : root
    Pass: Cea pe care ai puso mai devreme dam okay si dupa edit connection mergem la ssh si ne conectam cu datele din vps

Notiuni : Mergem in M2/Extern si luam Extern-v5-client-vs2022 (v22) mergem in M2/s3ll_client/Srcs si dezarhivam externul acolo
    Notiuni :: Mergem in M2/S3ll_client/Srcs/Extern/Cryptopp -> cryplib.sln si il deschidem selectam in visual 22 si mergem la proprietati si selectam visual studio 2022 (143) si dupa dam REBUID nu Build

Notiuni : Mergem si compilam sursa bunary si selectam release -> win32 si dupa dam REBUILD

Notiuni : Mergem in root/Serverinfo.py si modificam ip-ul.

Cum descarc de pe TeraBox?

Afișează detalii Ascunde detalii
    • Este asemănător cu Mega.nz
    • Instalați-vă clientul lor de Download de aici
    • Faceți-vă un cont (vă puteți loga cu Facebook / Google / etc)
    • Dacă nu vreți să descărcați clientul de Download, folosiți acest site
    • Gata! Acum puteți descărca resursele

De ce folosim TeraBox?

• Este gratuit
    • Primești 1TB de spațiu gratuit la orice cont creat!
    • Este ușor de folosit și varianta premium este foarte ieftină
    • Fișierele nu sunt șterse niciodată
    TeraBox logo
    Te asteptam si pe serverul de Discord :p - aici ne-am strans toata comunitatea de Metin2 din Romania.
    Link: https://discord.gg/jWxeDSf7HP

Suntem peste 1700 membri! - Avem chat activ zilnic, support, cereri, resurse. :D :ymcowboy:

See full signature

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    1300+ de membri activi!
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
    Moderator Moderator
  • Reacții: 6298
  • Mesaje utile: 20
  • Status: 🚀I'm gonna change the future!
  • Server: Nethis & Thoth
  • Regat: Chunjo
  • [ID Discord]

Medalii

Moderator
    Moderator

Mesaj de Andi »

Multumesc frumos :D

See full signature
  • Reacții: 12
  • Mesaje utile: 0
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Server: Alpha
  • Medalii

Mesaj de Sony »

pe ce freebsd ruleaza srvf
  • Reacții: 125
  • Mesaje utile: 1
  • Server: Vedem noi.
  • Regat: Shinsoo

Medalii

Mesaj de _SHANII »

Pe 14
  • Reacții: 1
  • Medalii

I really appreciate it. You are amazing.
  • Reacții: 293
  • Status: Incerc sa fac si eu un server!
  • Server: Ro/Eu TigerGhost
  • [ID Discord]

Medalii

din pacate nu este functional am pierdut aprope 20 ore sa il fac si nici o speranta versiune p21 postat tot aici pe forum in 5 min a fost gata dar versiune asta nu ii merge nici sursele am incercat si tutorialul lasat in topic degeaba probabil este lipda la fisiere sau ceva ca eu nu i-am dat de cap partea ciudata este ca este la stabile cand nici nu merge
    See full signature
    Administrator Administrator
  • Reacții: 48423
  • Mesaje utile: 29
  • Status: Pe aici.. 🤠
  • Server: Saga2 - Soon
  • [ID Discord]
    Administrator
    Administrator

Mesaj de [HF]White »

salexandru9982 scrie: din pacate nu este functional am pierdut aprope 20 ore sa il fac si nici o speranta versiune p21 postat tot aici pe forum in 5 min a fost gata dar versiune asta nu ii merge nici sursele am incercat si tutorialul lasat in topic degeaba probabil este lipda la fisiere sau ceva ca eu nu i-am dat de cap partea ciudata este ca este la stabile cand nici nu merge
    mutat la resurse.
    Te asteptam si pe serverul de Discord :p - aici ne-am strans toata comunitatea de Metin2 din Romania.
    Link: https://discord.gg/jWxeDSf7HP

Suntem peste 1700 membri! - Avem chat activ zilnic, support, cereri, resurse. :D :ymcowboy:

See full signature
  • Reacții: 125
  • Mesaje utile: 1
  • Server: Vedem noi.
  • Regat: Shinsoo

Medalii

Mesaj de _SHANII »

salexandru9982 scrie: din pacate nu este functional am pierdut aprope 20 ore sa il fac si nici o speranta versiune p21 postat tot aici pe forum in 5 min a fost gata dar versiune asta nu ii merge nici sursele am incercat si tutorialul lasat in topic degeaba probabil este lipda la fisiere sau ceva ca eu nu i-am dat de cap partea ciudata este ca este la stabile cand nici nu merge
    Mie imi merge. rulez pe p23 si nu am nicio problema.
    ai facut ceva gresit.
  • Reacții: 1
  • Medalii

salesandru9982 scrie: <font style="vertical-align: inherit;"><font style="vertical-align: inherit;">unfortunately it is not functional I wasted almost 20 hours making it and there is no hope the p21 version posted here on the forum in 5 minutes was ready but this version does not work even the sources I tried the tutorial left in the topic in vain it is probably stuck in the files or something that I did not figure out the strange part is that it is in stable when it does not work</font></font>
    Everything is very clean and complete. It’s working. I think you’re missing something. The version of the MartySama files that I like the most is the untouched version. I always set it up myself. If you haven’t worked with MartySama before, you might struggle a bit. But I want you to know that there is nothing missing in these files.
  • Reacții: 0
  • Medalii

Mesaj de Bogdan17 »

La mine e functional.
    Serverfiles Martysama 5.8 p23 - Clean - Mesaj 10 - Imagine 1

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    1300+ de membri activi!
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
    Scrie răspuns

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Serverfiles Resurse”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: anhur3709, elena8078, soforyou și 5 vizitatori

Discord ID copiat: