*Problemă/Întrebare: Shared object "libpng16.so.16" not found, required by "game" de unde pot face rost de acest lib?
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare): - Un svf care nu se afla pe aceasta comunitate si nu as vrea sa fac reclama
*Syserr: -
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code): - Shared object "libpng16.so.16" not found, required by "game"
*Poze / Video: -
Am incercat si alte metode de pe alte site-uri dar nu au functionat: pkg install cryptopp , cd /usr/ports/graphics/png && make install clean, pkg upgrade -y
pkg remove png , pkg clean, pkg install png.
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Salut, blackk!
Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:
- Alte probleme rezolvate
- Fixuri Metin2
- Tutoriale
- Cum resetez parola MySQL
- Compilare sursă Metin2
- Lista FreeBSD pentru compilare
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:
- Alte probleme rezolvate
- Fixuri Metin2
- Tutoriale
- Cum resetez parola MySQL
- Compilare sursă Metin2
- Lista FreeBSD pentru compilare
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
Comanda aceasta este pentru acel lib:
Acest tutorial este pentru instalarea completă a CLANG-ului:
instalare-completa-clang-freebsd-t2681.html
Am vorbit cu tine pe Discord am să inchid acum ticket-ul acesta.
Code:
pkg install png
instalare-completa-clang-freebsd-t2681.html
Am vorbit cu tine pe Discord am să inchid acum ticket-ul acesta.
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
-
Subiecte similare
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator