*Problemă/Întrebare: deci toate itemele mi se duc in inventarul normal, nu in cel special, nu am erori sau ceva, din cel normal le pot pune manual in ala special, merg check urile , doar problema asta ca nu mi se duc in inventarul special cand pica pe jos/negot/ autogive, m am uitat si la functii in char_item, dar nu imi dau seama
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):
*Syserr:e gol
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):
*Poze / Video:
🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!1300+ de membri activi!

Roboțelu'
Anunț
Salut, Syre!
Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:
- Alte probleme rezolvate
- Fixuri Metin2
- Tutoriale
- Cum resetez parola MySQL
- Compilare sursă Metin2
- Lista FreeBSD pentru compilare
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:
- Alte probleme rezolvate
- Fixuri Metin2
- Tutoriale
- Cum resetez parola MySQL
- Compilare sursă Metin2
- Lista FreeBSD pentru compilare
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
Salut ce vrei tu tine de mai multe functii . In principal iti dau cateva modele de verificare care iti trimit itemul in inventarul cutare prin filtrare :
in shop.cpp
Dar aceste filtre trebuie adaugate in mai multe parti de cod ca sa functioneze in totalitate perfect .
Partea de mai sus de exemplu e in shop.cpp , daca cumperi din shop o sa trimita itemele in inventarul specificat dupa tipul lui . Lafel faci si in AutoGiveItem daca ai , PickupItem , ChestOpen si tot asa dupa nevoie .
In Pickupitem din char_item.cpp lafel un exemplu care te poate ajuta :
in char_item.cpp
Trebuie sa fii atent si sa filtrezi corect in surse si sa adaptezi la functiile tale .
in shop.cpp
Dar aceste filtre trebuie adaugate in mai multe parti de cod ca sa functioneze in totalitate perfect .
Partea de mai sus de exemplu e in shop.cpp , daca cumperi din shop o sa trimita itemele in inventarul specificat dupa tipul lui . Lafel faci si in AutoGiveItem daca ai , PickupItem , ChestOpen si tot asa dupa nevoie .
In Pickupitem din char_item.cpp lafel un exemplu care te poate ajuta :
in char_item.cpp
Trebuie sa fii atent si sa filtrezi corect in surse si sa adaptezi la functiile tale .
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
-
Subiecte similare
-
de kinglex_ » » în Arhivă probleme5Răspunsuri215Vizualizăride waLkerWEED
-
0Răspunsuri493Vizualizăride [HF]White
-
0Răspunsuri489Vizualizăride [HF]White
-
0Răspunsuri722Vizualizăride [HF]White
-
0Răspunsuri889Vizualizăride [HF]White
-
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator