*Problemă/Întrebare:Salut, de curand am extras ikarus v1 din svf-ul Sinners2 postat aici pe comunitate, dar am intampinat urmatoarele probleme: nu pot interactiona cu niciun checkbox din searchshop, si nu pot interactiona nici cu item gridul pentru a extrage iteme din safebox sau a adauga iteme in shop (pot folosi doar click dreapta pentru a le adauga).. Multumesc anticipat!
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):stabil-serverfiles-martysama-p23-clean-t2242.html (svf pe care il folosesc), Sinners2 (din care am extras offlineshopul)
*Syserr:Nu exista syserr
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):-
*Poze / Video:https://gyazo.com/d49b26994a786f0668aa97d50f183e6a
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Salut, uakkes!
Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:
- Alte probleme rezolvate
- Fixuri Metin2
- Tutoriale
- Cum resetez parola MySQL
- Compilare sursă Metin2
- Lista FreeBSD pentru compilare
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:
- Alte probleme rezolvate
- Fixuri Metin2
- Tutoriale
- Cum resetez parola MySQL
- Compilare sursă Metin2
- Lista FreeBSD pentru compilare
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
Nevermind, am copiat "class ImageBox(Window):" din Sinner2 si functioneaza, se poate inchide subiectul.
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
-
Subiecte similare
-
de Hound » » în Arhivă probleme1Răspunsuri109Vizualizăride Uriel
-
de rsergio7 » » în Arhivă probleme7Răspunsuri338Vizualizăride annoyed__
-
9Răspunsuri2513Vizualizăride diehard2998
-
2Răspunsuri794Vizualizăride [HF]White
-
0Răspunsuri524Vizualizăride [HF]White
-
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator
Discord ID copiat: