*Problemă/Întrebare:
as avea nevoie de mai mult ajutor daca se poate fie aici fie pe whatsapp, dar pe moment nu inteleg dc nu merge sa folosesc cheia de aur pe cufarul de comori auriu, am bagat in navicat ca type value 18 la cufar si 0 la cheie, si am facut (toate astea cu chatgpt) un cufar_auriu.quest in scpwin
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):
am un client curat de pe youtube vdi client sursa cam tot
*Syserr:
nu stiu ce-i asta :c
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):
item proto sau ceva
*Poze / Video:
zice doar ca, key seems to be wrong
as avea nevoie de mai mult ajutor daca se poate fie aici fie pe whatsapp, dar pe moment nu inteleg dc nu merge sa folosesc cheia de aur pe cufarul de comori auriu, am bagat in navicat ca type value 18 la cufar si 0 la cheie, si am facut (toate astea cu chatgpt) un cufar_auriu.quest in scpwin
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):
am un client curat de pe youtube vdi client sursa cam tot
*Syserr:
nu stiu ce-i asta :c
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):
item proto sau ceva
*Poze / Video:
zice doar ca, key seems to be wrong
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Salut, AlexJ!
Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:
- Alte probleme rezolvate
- Fixuri Metin2
- Tutoriale
- Cum resetez parola MySQL
- Compilare sursă Metin2
- Lista FreeBSD pentru compilare
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:
- Alte probleme rezolvate
- Fixuri Metin2
- Tutoriale
- Cum resetez parola MySQL
- Compilare sursă Metin2
- Lista FreeBSD pentru compilare
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
Salut
Intra in Navicat -> player -> item_proto si stergi astea:
Apeși tastele: Ctrl+Q
Adaugi:
Apoi dai click pe run după intri în client scrii pe chat /reload p si testezi sa vezi
Trebuie sa ai si in special_item_group.txt cuferele cu drop in ele folder-ul din /share/locale/ din server

Adaugi:
Apoi dai click pe run după intri în client scrii pe chat /reload p si testezi sa vezi
Trebuie sa ai si in special_item_group.txt cuferele cu drop in ele folder-ul din /share/locale/ din server
am dat react cu pisicu ca-i fainAndi scrie: ↑ Salut![]()
Adaugi:
Apoi dai click pe run după intri pe server scrii pe chat /reload p si testezi sa vezi

Andi scrie: ↑ Salut![]()
Adaugi:
Andi Zeule Bossule Stapanule Lordule Majestate Rege Regilor Atotputernic duc lipsa de cuvinte infine, nu vii pe whatsapp/teamviewer sa rezolvam mai usor?:))
Te asteptam si pe serverul de Discord
- aici ne-am strans toata comunitatea de Metin2 din Romania.
Link: https://discord.gg/Kr9nUpWa4X
Suntem aproape 1000 membri! - Avem chat activ zilnic, support, cereri, resurse.

Link: https://discord.gg/Kr9nUpWa4X
Suntem aproape 1000 membri! - Avem chat activ zilnic, support, cereri, resurse.

See full signature
🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!1300+ de membri activi!

Roboțelu'
Anunț
Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Creează-ți un cont
Înregistrează-te și alătură-te comunității noastre
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra rapid utilizând contul tău de Discord sau Github
Autentifică-te
-
Subiecte similare
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator