Lucrăm la îmbunătățirea site-ului! Este posibil ca unele module să nu funcționeze corect!
4 mesaje

Autor subiect

• Reacții: 1
  • Mesaje utile: 0
  • Medalii

*Problemă/Întrebare: Salut, in sysser am si eu urmatoarea problema si nu gasesc o rezolvare, poate ma puteti ajuta cu o parere sau poate cu o rezolvare,multumesc anticipat.

*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare): https://metin2.forum/recomand-serverfil ... t3501.html
    - facusem niste modificari pe partea de toggle la aura si am crezut ca de la asta este dar apoi am pus filele originale din svf / modificat si in navicat cum era inainte si tot apare eroarea in syserr.

*Syserr: 0809 10:13:05748 :: SkillDesc.line(67).NO_INDEX_ERROR

*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code): - ultima linie cu sansa de atac critic

*Poze / Video: - Nu este necesar.

📢 Resurse Metin2 Premium!

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.

Vezi resursele Cumpără premium
    Premium
    Premium
    Anunț
    Robot Robot
  • Reacții: 0
  • Status: Sunt doar un Bot :)
  • Regat: Shinsoo
    Salut, blackk!

Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:

- Alte probleme rezolvate
    - Fixuri Metin2
    - Tutoriale
    - Cum resetez parola MySQL
    - Compilare sursă Metin2
    - Lista FreeBSD pentru compilare

Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
  • Reacții: 207
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Regat: Shinsoo
  • Discord: [Vezi ID]

Medalii

Ori lipseste ceva ori ai modificat gresit ,dupa 50 acea linie nu trebuia sa fie sau trebuia sa fie un skill cu index existent cum este 157(index) GUILD,compara cu alt skilldesc

Autor subiect

• Reacții: 1
  • Medalii

qPastarnac scrie: Ori lipseste ceva ori ai modificat gresit ,dupa 50 acea linie nu trebuia sa fie sau trebuia sa fie un skill cu index existent cum este 157(index) GUILD,compara cu alt skilldesc
    Am rezolvat, trebuia stearsa linia de cod 67 care nu se afla nicaieri, nici in skilltable, nici in skilldesc, problema rezolvata.

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    1300+ de membri activi!
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
    Scrie răspuns

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Înregistrează-te și alătură-te comunității noastre

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra rapid utilizând contul tău de Discord sau Github

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Support”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori