Bună ziua. Mă poate ajuta cineva? Am o problemă cu pictogramele de abilități de aici, în colțul din stânga sus. Ori de câte ori mă teleportez normal, fără montură sau altceva, pictogramele de abilități se actualizează automat și corect. Dacă mă teleportez deasupra monturii, pictogramele de abilități nu se actualizează. Mă poate ajuta cineva cu această problemă? Mulțumesc.
🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!1300+ de membri activi!
Roboțelu'
Anunț
Salut, Hound!
Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:
- Alte probleme rezolvate
- Fixuri Metin2
- Tutoriale
- Cum resetez parola MySQL
- Compilare sursă Metin2
- Lista FreeBSD pentru compilare
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:
- Alte probleme rezolvate
- Fixuri Metin2
- Tutoriale
- Cum resetez parola MySQL
- Compilare sursă Metin2
- Lista FreeBSD pentru compilare
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
Lasa-ne un GIF ceva ca sa vedem despre ce e vorba.
+ Ai ceva syserr in client / ch?
+ Ai ceva syserr in client / ch?
Te asteptam si pe serverul de Discord
- aici ne-am strans toata comunitatea de Metin2 din Romania.
Link: https://discord.gg/jWxeDSf7HP
Suntem peste 1700 membri! - Avem chat activ zilnic, support, cereri, resurse.
Link: https://discord.gg/jWxeDSf7HP
Suntem peste 1700 membri! - Avem chat activ zilnic, support, cereri, resurse.
See full signature
Pai din ce se vede acolo, ti-e iti dispar inclusiv abilitatiile nu doar pictogramele.

See full signature
🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!1300+ de membri activi!
Roboțelu'
Anunț
-
Subiecte similare
-
1Răspunsuri645Vizualizări
-
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator
Discord ID copiat: