*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):
*Syserr:
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):
*Poze / Video: Salut, am descarcat frebsd de aici versiunea 14.1, iar cand dau sa resetez parola la mysql imi da asta
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium

Încearcă dinou:KintaRoyala69 scrie: ↑imi da asta....root@turkmmo:~ # service mysql-server start
Please merge existing /var/db/mysql/my.cnf file with /usr/local/etc/mysql/conf.d/server.cnf
/usr/local/etc/rc.d/mysql-server: WARNING: failed precmd routine for mysql
root@turkmmo:~ #

la fel tot asa imi daAndi scrie: ↑Încearcă dinou:KintaRoyala69 scrie: ↑imi da asta....root@turkmmo:~ # service mysql-server start
Please merge existing /var/db/mysql/my.cnf file with /usr/local/etc/mysql/conf.d/server.cnf
Încearcă iar:KintaRoyala69 scrie: ↑la fel tot asa imi daAndi scrie: ↑Încearcă dinou:KintaRoyala69 scrie: ↑ imi da asta....root@turkmmo:~ # service mysql-server start
[Continutul ascuns nu poate fi citat]
mysql not running? (check /var/run/mysql/mysqld.pid).

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator