Aș vrea să știu cum pot schimba teleportul pe montură. În prezent, când mă teleportez în timp ce sunt călare, personajul meu rămâne călare după teleport. Aș vrea să demonteze după teleport.
Rezolvat
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Salut, Hound!
Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:
- Alte probleme rezolvate
- Fixuri Metin2
- Tutoriale
- Cum resetez parola MySQL
- Compilare sursă Metin2
- Lista FreeBSD pentru compilare
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:
- Alte probleme rezolvate
- Fixuri Metin2
- Tutoriale
- Cum resetez parola MySQL
- Compilare sursă Metin2
- Lista FreeBSD pentru compilare
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
Salut,
Îți explic soluția pas cu pas:
Metodă prin sursă (server side, C++)
Deschizi fișierul char.cpp.
Caută funcția responsabilă de teleportare – de obicei este CHARACTER::WarpSet() sau CHARACTER::WarpToPID().
După ce se face mutarea efectivă (Show()), inserezi o condiție ca jucătorul să fie dat jos:
Metodă prin quest (mai simplu, fără sursă)
Dacă nu vrei să modifici sursa, poți folosi un quest care detectează teleportarea.
Îți explic soluția pas cu pas:
Deschizi fișierul char.cpp.
Caută funcția responsabilă de teleportare – de obicei este CHARACTER::WarpSet() sau CHARACTER::WarpToPID().
După ce se face mutarea efectivă (Show()), inserezi o condiție ca jucătorul să fie dat jos:
Dacă nu vrei să modifici sursa, poți folosi un quest care detectează teleportarea.
quest unmount_on_warp begin
state start begin
when login begin
set_state(player)
end
end
state player begin
when enter with pc.is_riding() begin
pc.unmount()
end
end
end
Dupa acestea poti seta si acest fix: fix-mount-dispare-dupa-teleport-t1660.htmlwhen enter se activează la fiecare intrare într-o mapă (adică după teleport).
pc.is_riding() verifică dacă jucătorul e pe cal/mount.
pc.unmount() îl dă jos automat.
Te ajuta foarte mult
Succes !!
Nu folosesc sigiliu în slot. Problema este că am adăugat o soluție în trecut pentru a păstra montura după teleportare, dar am vrut să o scot și nu știu unde am adăugat-o. Nu am nimic în misiune, iar bool-ul CHARACTER::WarpSet este original. Versiunea originală nu păstrează montura după teleportare.
Hound scrie: ↑ Nu folosesc sigiliu în slot. Problema este că am adăugat o soluție în trecut pentru a păstra montura după teleportare, dar am vrut să o scot și nu știu unde am adăugat-o. Nu am nimic în misiune, iar bool-ul CHARACTER::WarpSet este original. Versiunea originală nu păstrează montura după teleportare.
Vezi daca in urmatoarele fisiere ai adaugat ceva
game/src/char.cpp
Funcțiile:
game/src/char_battle.cpp sau game/src/char_mount.cpp
Uneori codul de „ride”/„unmount” e tratat separat.
game/src/questlua_pc.cpp
Dacă a fost adăugat prin quest sau hook, aici ar putea exista o funcție care blochează pc.unmount() la teleport.
game/src/char.cpp
Funcțiile:
În mod normal, aici se cheamă RemoveRide(); după ce are loc teleportul. Dacă ai comentat acea linie (//RemoveRide();), atunci caracterul rămâne pe mount.CHARACTER::WarpSet()
CHARACTER::WarpToPID()
game/src/char_battle.cpp sau game/src/char_mount.cpp
Uneori codul de „ride”/„unmount” e tratat separat.
game/src/questlua_pc.cpp
Dacă a fost adăugat prin quest sau hook, aici ar putea exista o funcție care blochează pc.unmount() la teleport.
Intră în game/src/char.cpp.
Caută în fișier:
RemoveRide
Vei găsi ceva de genul:
// RemoveRide(); // <- dacă e comentat, atunci nu mai descaleacă
Sau poate lipsește complet.
Lasa Input_login.cpp
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
-
Subiecte similare
-
0Răspunsuri282Vizualizăride [HF]White
-
0Răspunsuri764Vizualizăride iShadoW
-
5Răspunsuri1047Vizualizăride annoyed__
-
de ZuZuR » » în Sisteme Metin212Răspunsuri1520Vizualizăride ZuZuR
-
5Răspunsuri1044Vizualizăride petrica5287
-
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori
Discord ID copiat: