*Problemă/Întrebare:Salut, mă confrunt cu o problemă legată de sincronizarea mobilor (desincronizare vizuală pe client) și speram că cineva mă poate ajuta să identific cauza.
Descrierea problemei:
Uneori, după ce omor mobi (în special în DT), un mob rămâne vizual „mort” (întins pe jos, cu HP negativ) pe un caracter.
În plus, am întâlnit această problemă pe mai multe mape, unde mobii devin invizibili pe un caracter, în timp ce pe alt caracter sunt vizibili și funcționează corect.
Această problemă nu apare constant — același mob poate fie să se spawn-eze corect, fie să se buguiască.
Observații suplimentare:
Pe un alt caracter aflat în aceeași zonă/dungeon, totul apare normal.
Atunci când folosesc un al doilea caracter care este inițial departe și apoi mă apropii de caracterul principal:
Pe caracterul principal văd doar un mob întins pe jos, dar în același timp primesc damage, ceea ce sugerează că există un mob invizibil.
Pe cel de-al doilea caracter, același mob este vizibil și spawnat corect.
Relogarea sau reintrarea în zonă rezolvă de obicei problema.
Ce am verificat deja:
Sincronizarea completă a fișierelor client/server (foldere, mob_proto, item_proto etc.)
Dacă cineva a mai întâlnit ceva similar sau are idei despre ce ar putea cauza acest tip de desincronizare (spawn/update/vizibilitate entități), aș aprecia foarte mult ajutorul.
Mulțumesc.
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare): TMP4
*Syserr: nimic
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):-
*Poze / Video:
Descrierea problemei:
Uneori, după ce omor mobi (în special în DT), un mob rămâne vizual „mort” (întins pe jos, cu HP negativ) pe un caracter.
În plus, am întâlnit această problemă pe mai multe mape, unde mobii devin invizibili pe un caracter, în timp ce pe alt caracter sunt vizibili și funcționează corect.
Această problemă nu apare constant — același mob poate fie să se spawn-eze corect, fie să se buguiască.
Observații suplimentare:
Pe un alt caracter aflat în aceeași zonă/dungeon, totul apare normal.
Atunci când folosesc un al doilea caracter care este inițial departe și apoi mă apropii de caracterul principal:
Pe caracterul principal văd doar un mob întins pe jos, dar în același timp primesc damage, ceea ce sugerează că există un mob invizibil.
Pe cel de-al doilea caracter, același mob este vizibil și spawnat corect.
Relogarea sau reintrarea în zonă rezolvă de obicei problema.
Ce am verificat deja:
Sincronizarea completă a fișierelor client/server (foldere, mob_proto, item_proto etc.)
Dacă cineva a mai întâlnit ceva similar sau are idei despre ce ar putea cauza acest tip de desincronizare (spawn/update/vizibilitate entități), aș aprecia foarte mult ajutorul.
Mulțumesc.
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare): TMP4
*Syserr: nimic
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):-
*Poze / Video:
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
battle.cpp
Caută:
Înlocuiește cu:
Caută în una din astea două InstanceBase.cpp / InstanceBaseBattle.cpp:
Schimba cu:
Caută:
Înlocuiește cu:
Caută în una din astea două InstanceBase.cpp / InstanceBaseBattle.cpp:
Schimba cu:
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Creează-ți un cont
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Autentifică-te
-
Subiecte similare
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 18 vizitatori
Discord ID copiat:

la acest mesaj și conținutul se va afișa automat.