Vand ce zic in titlu cine doreste sa testeze, serverul e on thronia2.to
fara bug uri/ surse stabile 100% updatate pe dx9e (facut de Marusky)
Eu nu mai am timp sa ma ocup
pretul este de 400 E aveti totul complet si homepage complet securizat si personalizat pentru thronia2 , itemshop full complet cu metode de plata gata instalate, serverfile-ul este complet fara erori fara absolut nimic! vand si domeniul thronia2.to la pachet / host server tot puteti incepe proiect nou sau sa continuati direct pe asta
+++ PROTECTIA DE LA R00ting care este 400E si o recomand si celor care au servere si nu au protectia de la el sa o ia ca pentru mine a fost una dintre cele mai bune si este in continuare nu aveti probleme!
ma puteti contacta pe whatsapp 0765893897 (doar mesaje) sau pe discord eduardntb dar vad mai greu pe discord (cum am zis nu prea mai am timp sa intru pe pc)
*Declar că voi livra produsul în termenii menționați mai sus și înțeleg că, în cazul nerespectării acestora, pot fi supus unei reclamații: DA
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Creează-ți un cont
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Autentifică-te
-
Subiecte similare
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori
Discord ID copiat: