3 mesaje
Developer Developer
  • Reacții: 0
  • Mesaje utile: 0
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Server: -
  • Regat: Jinno
  • [ID Discord]

Medalii

Salutare, eu sunt Adelinos si dimineata la kafea si tigare bag C++ cu gem de Python de mai bine de 5 ani.

Am lucrat 3.5 years la un dintre cele mai mari companii de Antivirus ca C++ Software Developer & Security Researcher at AntiMalware Lab full-time. Pe langa acest job, mi-am creat si propriul joc de la 0 in OpenGL cu C++20 + diverite alte framework-uri(este repo-ul pe git) si am activat in aria de development pentru diverse proiecte in Metin2. In prezent lucrez la propriul meu joc in UnrealEngine - nu Unity(pentru cunoscatori). Las si link GitHub/YouTube mai jos pentru mai multe din ce-am mai facut si ce fac(unele din proiectele mele sunt private din pacate, pot sa le prezint la cerere).

Legat de metin2:
    [+]: Trecut sursa Server-Client pe 64biti, optimizat, readaugat librarii de sunet, improvement la boost library, scapat de multe librarii out-of-support, created CMake fast project, improvement general architecture, etc(va dati seama ca aici posibilitatile sunt nelimitate, si da, ruleaza mai fast, si nu o zic doar eu, ci si ASM-ul e generat mai bine).
    [+]: Am rescris si fixat complet sistemul de mount zburator, probabil cel mai solid existent (confirmat de clienti, nu doar proprie părere)
    [+]: Reparat tot felul de vulnerabilitati in sursa server
    [+]: Am creat un nou system GodSystem, nu pot da multe detalii pentru ca face parte dintr-un server ce e in development si am fost rugat sa nu dau prea mult info.
    [+]: Incarcare foarte rapida client Metin2 prin adaugare multithreading pe unele parti, mutate anumite downside-uri pe alte thread-uri si lasat un singur fir principal care doar face gamelogic.

As prefera foarte mult proiecte cat mai serioase si ambitioase, si parteneriate pe termen lung. Ce mi-ar placea foarte mult, si putem face cap-coada(pot lucra si full-time la asta) ar fi refractor complet la asset/loading pipeline din Metin2 si anume:
    [~]: Eliminare Granny si trecere pe FBX / glTF 2.0(PBR-ready), similar cum fac baietanii de prin UnrealEngine sau motoare de jocuri mai moderne
    [~]: Skeletal animation pe pipeline nou (retargeting, blending curat, etc), cu export cu formatele vechi ca sa nu iasa o zeama cu tocmagi de toate zilele.

Ce-am zis e doar un exemplu iar posibilitatile sunt nelimitate. Sunt sunt o multime de alte lucruri ce pot fi facute si pe partea de server, de la netcode corect, packet synchronization, optimizari serioase pe CPU/cache(este cu galeata), task scheduling modern, etc.

Sunt deschis la tot felul de idei, nu am nimic impotriva(ba chiar din contra).

Tehnologii folosite:
    [Languages]: C, C++, Python, Bash, Lua
    [C++ Standard]: C++17/c++20
    [Graphics/GameDev]: OpenGL, Vulkan(uneori), Unreal Engine C++
    [BuildSystem]: Cmake, Ninja
    [LowLevel]: multithreading, lock-free structures, data-structures, memory management, profiling CPU/cache, asm awareness
    [Reverse/Debug]: IDA, Ghidra, WinDbg, x64dbg, clang sanitizer suites
    [Networking]: sockets, TCP/UDP, packet sync, custom protocols, server-client arch
    [Security]: exploit research, anti-crash, anti-exploit
    [Tools/Versioning]: Git, GitHub Actions, CI/CD basics
    [OS]: Linux & Windows

Va astept cu drag la discutii.

EN:
    Hey, I'm Adelinos. Morning routine: coffee, cigarette, and stuffing C++ with Python jam down my throat for 5+ years.

I worked 3.5 years at one of the biggest antivirus companies as a C++ Software Developer & Security Researcher in the AntiMalware Lab (full-time). Besides that, I built my own game from scratch in OpenGL + C++20 and several other frameworks. Currently working on my own game in Unreal Engine — not Unity (for those who actually know why that matters).
    GitHub / YouTube links below (big projects are private, can demo on request).

Metin2 experience:

[+]: Fully ported Server + Client to 64-bit, performance improvements, sound libs re-added, boost upgrade, removed outdated libraries, created fast CMake setup, cleaned architecture — and yes, it runs faster (ASM says so, not my ego)
    [+]: Fully rewritten & fixed flying mount system — probably the most solid one around (confirmed by clients, not a self-love speech)
    [+]: Fixed various vulnerabilities in the server source
    [+]: Built a new GodSystem (private details, tied to ongoing server project)
    [+]: Very fast client loading — multithreading where needed, moved overhead off main thread, left main thread clean for actual game logic

What I’m looking for:

Serious and ambitious projects, long-term partnerships. Not patched-together kiddie servers.

What I'd love to build (and yes, can do it end-to-end, full-time if necessary):

Complete asset/loading pipeline refactor for Metin2:

[~]: Remove Granny and move to FBX / glTF 2.0 (PBR-ready), similar to Unreal or any sane modern engine
    [~]: New skeletal animation pipeline (retargeting, proper blending, etc.) with converters so old assets don’t turn into spaghetti polygons

And that's just a taste — the possibilities are endless. There's a ton to do on the server side too: proper netcode, packet synchronization, actual performance work (cache aware, modern CPU design, not caveman loops), proper task scheduling, etc.

I'm open to ideas — serious ones. If you’re looking for premium work, not patched garbage, we should talk.

Waiting to chat.

Contacts:
    GitHub: https://github.com/Adelin0s
    YouTube: https://www.youtube.com/@Adevlinos
    Discord: adelinos

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    1300+ de membri activi!
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
  • Reacții: 51
  • Regat: Shinsoo
  • Medalii

Mesaj de DEVE »

Salut, cum putem sa te concatam? Sau nu pferi servicii decat pentru anumiti clienti? Nu ai lasat date de contact in subiect, discordul din profil nu functioneaza
    Developer Developer
  • Reacții: 0
  • Server: -
  • Regat: Jinno
  • [ID Discord]

Medalii

Developer
    Developer

Mesaj de adelinos »

Salut, pare ca am uitat sa pun discord-ul. Am facut update acum. Merci.
    Discord: adelinos

📢 Resurse Metin2 Premium!

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.

Vezi resursele Cumpără premium
    Premium
    Premium
    Anunț
    Scrie răspuns

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.

Înregistrare

Autentifică-te

• Subiecte similare

Înapoi la “Portofolii”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

Discord ID copiat: