1 mesaj
Membru Începător Membru Începător
  • Reacții: 1
  • Mesaje utile: 0
  • Medalii

*Descriere: Sistemul contine 7 duele active toate fiind functionale si testate ( classic , tactic , german , turcesc , scotian , japonez , modat ) pe langa asta am facut o optiune de unde va puteti modifica vizualul in functie de duel + caracter rasa etc asta variaza in functie de server + sursa + viteza si trebuie sa va jucati cu optiunile pana ajungeti la standardele dorite ( NU AFECTEAZA VIZUALUL GENERAL ) practic vizualul se aplica doar in timpul duelui [VÂND/SELL] [SELL] Multiple System options duel + Visually adjustable - Mesaj 1 - Imagine 1 - cam asa arata configul de unde va puteti configura vizualul dmg-ul + alte preferinte pe care le mai aveti !

*Poze / Video: [VÂND/SELL] [SELL] Multiple System options duel + Visually adjustable - Mesaj 1 - Imagine 2 Din pacate nu stiu sa urc videoclipuri pe acest forum cei care sunt interesati imi dati mesaj pe discord si va trimit video separat cu fiecare tip de duel am urcat doar o poza cu panoul :(

*Preț (obligatoriu): 100 euro

*Modalități plată (obligatoriu): Revolut/Bancar

*Timp de livrare (obligatoriu): Instant dupa achizitie

*Alte condiții: Imi selectez dreptul de a imi alege clientii

*Date contact: gotzimus ( discord )

*Declar că voi livra produsul în termenii menționați mai sus și înțeleg că, în cazul nerespectării acestora, pot fi supus unei reclamații: Da
    Fişiere ataşate:
    [img]/download/file.php?mode=view&id=8867[/img]

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Sisteme de vânzare”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori

Discord ID copiat: