4 mesaje
  • Reacții: 3
  • Mesaje utile: 0
  • Medalii

*Problemă/Întrebare: Salutare! A incercat cineva să adauge bonusurile 6/7 pe acest svf?
    Incerc acest tutorial , adauga-bonusuri-server-t798.html , dar nu merge. M-am gândit că o fi din cauza că e pus sistemul de suflete pe itemele 71051/71052, și am modificat să fie 71058 & 71059. Aceeași chestie, cand trag 71058 peste un item acesta se face galben ca si cum ar fi un adaugator de bonusuri, dar nu se adaugă nimic.
    Am incercat și să iau codul din sursele mai vechi, cel cu case 71051 & case 71052, same shit, nu vrea să bage.
    Sugestii?

*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare): stabil-serverfiles-mega-release-wizz-full-t4473.html

*Syserr: gol. Nici in client nici in game.

*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):

*Poze / Video:

char_item.cpp
    item_attribute.cpp :
    item_proto sv:

71059 Vrajeste Obiectul 6/7 ITEM_USE USE_SPECIAL 1 ANTI_STACK | ANTI_SELL | ANTI_DROP STACKABLE | LOG NONE NONE 1000000 0 0 0 0 LIMIT_NONE 0 LIMIT_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
    71058 Intarirea Obiectului 6/7 ITEM_USE USE_SPECIAL 1 ANTI_STACK | ANTI_SELL | ANTI_DROP STACKABLE | LOG NONE NONE 1000000 0 0 0 0 LIMIT_NONE 0 LIMIT_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 0 0 0 0 0 0 0 0 071060 �ݸƼ�ȯ�� ITEM_GIFTBOX 0 1 ANTI_DROP | ANTI_SELL | ANTI_GIVE | ANTI_STACK | ANTI_MYSHOP | ANTI_BIND ITEM_STACKABLE NONE 0 0 0 0 0 LIMIT_NONE 0 LIMIT_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

item_attr_rare navicat:

Bonusuri 6/7 pe Svf Wizz - Mesaj 1 - Imagine 1

item_proto client e facut din item_proto sv...
    Putin ajutor please

📢 Resurse Metin2 Premium!

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.

Vezi resursele Cumpără premium
    Premium
    Premium
    Anunț
    Robot Robot
  • Reacții: 0
  • Status: Sunt doar un Bot :)
  • Regat: Shinsoo

Medalii

Robot
    Robot

Mesaj de Uriel »

Salut, filip3726!

Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:

- Alte probleme rezolvate
    - Fixuri Metin2
    - Tutoriale
    - Cum resetez parola MySQL
    - Compilare sursă Metin2
    - Lista FreeBSD pentru compilare

Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
    Administrator Administrator
  • Reacții: 51117
  • Mesaje utile: 33
  • Status: Pe aici.. 🤠
  • Server: Saga2 - Soon
  • Regat: Jinno
  • [ID Discord]
    Administrator
    Administrator

Mesaj de [HF]White »

salut, vezi ca poate sunt mai multe locuri unde trebuie sa modifici daca vrei sa schimbi vnum.

vezi si in sursa la dump_proto, si asigura-te ca faci tutorialul cum trebuie pt ca merge perfect (l am testat eu).

Edit: Vezi ca item_proto.txt trebuie sa arate asa, nu ai subtype si type bune:
    Code:
    71051	add67	ITEM_USE	USE_ADD_ATTRIBUTE2	1	ANTI_DROP | ANTI_SELL | ANTI_GIVE | ANTI_STACK | ANTI_MYSHOP	LOG | STACKABLE	NONE		0	0	0	0	0	LIMIT_NONE	0	LIMIT_NONE	0	APPLY_NONE	0	APPLY_NONE	0	APPLY_NONE	0	0	0	0	0	0	0	0	0	0
    71052	sch67	ITEM_USE	USE_CHANGE_ATTRIBUTE	1	ANTI_DROP | ANTI_SELL | ANTI_GIVE | ANTI_MYSHOP	ITEM_STACKABLE | LOG	NONE		500	0	0	0	0	LIMIT_NONE	0	LIMIT_NONE	0	APPLY_NONE	0	APPLY_NONE	0	APPLY_NONE	0	0	0	0	0	0	0	0	0	0
    Te asteptam si pe serverul de Discord :p - aici ne-am strans toata comunitatea de Metin2 din Romania.
    Link: https://discord.gg/jWxeDSf7HP

Suntem peste 1700 membri! - Avem chat activ zilnic, support, cereri, resurse. :D :ymcowboy:

See full signature
  • Reacții: 3
  • Medalii

[HF]White scrie: salut, vezi ca poate sunt mai multe locuri unde trebuie sa modifici daca vrei sa schimbi vnum.

vezi si in sursa la dump_proto, si asigura-te ca faci tutorialul cum trebuie pt ca merge perfect (l am testat eu).

Edit: Vezi ca item_proto.txt trebuie sa arate asa, nu ai subtype si type bune:
    Code:
    71051	add67	ITEM_USE	USE_ADD_ATTRIBUTE2	1	ANTI_DROP | ANTI_SELL | ANTI_GIVE | ANTI_STACK | ANTI_MYSHOP	LOG | STACKABLE	NONE		0	0	0	0	0	LIMIT_NONE	0	LIMIT_NONE	0	APPLY_NONE	0	APPLY_NONE	0	APPLY_NONE	0	0	0	0	0	0	0	0	0	0
    71052	sch67	ITEM_USE	USE_CHANGE_ATTRIBUTE	1	ANTI_DROP | ANTI_SELL | ANTI_GIVE | ANTI_MYSHOP	ITEM_STACKABLE | LOG	NONE		500	0	0	0	0	LIMIT_NONE	0	LIMIT_NONE	0	APPLY_NONE	0	APPLY_NONE	0	APPLY_NONE	0	0	0	0	0	0	0	0	0	0
    Multumesc de reply; nu era problema din item_poto, tot asa face.
    Probabil e ceva particularitate la sistemul de soul care e pe wizz care se suprascrie cu funcțiile de adaugă 6/7, dat fiind că sunt pe aceleași iteme puse...
    Aștept și alte opinii / sugestii cum să abordez situația.

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    1300+ de membri activi!
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
    Scrie răspuns

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Support”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: _SHANII și 4 vizitatori

Discord ID copiat: