*Problemă/Întrebare: Salutare! A incercat cineva să adauge bonusurile 6/7 pe acest svf?
Incerc acest tutorial , adauga-bonusuri-server-t798.html , dar nu merge. M-am gândit că o fi din cauza că e pus sistemul de suflete pe itemele 71051/71052, și am modificat să fie 71058 & 71059. Aceeași chestie, cand trag 71058 peste un item acesta se face galben ca si cum ar fi un adaugator de bonusuri, dar nu se adaugă nimic.
Am incercat și să iau codul din sursele mai vechi, cel cu case 71051 & case 71052, same shit, nu vrea să bage.
Sugestii?
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
Multumesc de reply; nu era problema din item_poto, tot asa face.
Probabil e ceva particularitate la sistemul de soul care e pe wizz care se suprascrie cu funcțiile de adaugă 6/7, dat fiind că sunt pe aceleași iteme puse...
Aștept și alte opinii / sugestii cum să abordez situația.
filip3726
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Hey everyone! I'm having an error while trying to install the new companion system. When I log into the game and try to open the companion egg, I get...
NU ESTE OBLIGATORIU SA FACETI UPDATE,ESTE DOAR PENTRU CINE DORESTE!
IN CAZ CA VRETI SA MODIFICATI MAI PUTIN FOLOSITI TUTORIALUL POSTAT PE FORUM + ARE...