*Problemă/Întrebare:
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):
*Syserr:
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):
*Poze / Video: Salut, vin si eu cu o intrebare, la userul root@local host, stiu cum se schimba parola, dar la userul root@% cum se schimba si cum pot proba sa vad daca chiar a fost schimbata? Va rog explicati-mi pas cu pas. Multumesc
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):
*Syserr:
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):
*Poze / Video: Salut, vin si eu cu o intrebare, la userul root@local host, stiu cum se schimba parola, dar la userul root@% cum se schimba si cum pot proba sa vad daca chiar a fost schimbata? Va rog explicati-mi pas cu pas. Multumesc
Rezolvat
🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!1300+ de membri activi!
Roboțelu'
Anunț
Salut, KintaRoyala69!
Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:
- Alte probleme rezolvate
- Fixuri Metin2
- Tutoriale
- Cum resetez parola MySQL
- Compilare sursă Metin2
- Lista FreeBSD pentru compilare
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:
- Alte probleme rezolvate
- Fixuri Metin2
- Tutoriale
- Cum resetez parola MySQL
- Compilare sursă Metin2
- Lista FreeBSD pentru compilare
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici

See full signature
Frate am resetat parola pentru root@% si ma pot conecta doar la el, dar la root@localhost nu ma pot conecta 1045 access denied for user 'root'@'localhost' (using password yes), am incercat sa resetez parola si nimic
KintaRoyala69 scrie: ↑Frate am resetat parola pentru root@% si ma pot conecta doar la el, dar la root@localhost nu ma pot conecta 1045 access denied for user 'root'@'localhost' (using password yes), am incercat sa resetez parola si nimic
Dacă folosești o versiune mai veche sub MySQL 5.7:
Ai reușit să resetezi?

See full signature
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
-
Subiecte similare
-
0Răspunsuri738Vizualizăride [HF]White
-
7Răspunsuri285Vizualizăride [HF]White
-
2Răspunsuri311Vizualizăride Lugh
-
8Răspunsuri236Vizualizăride robert8698
-
0Răspunsuri200Vizualizăride [HF]White
-
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator
Discord ID copiat:

la acest mesaj și conținutul se va afișa automat.