*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):serverfile M2Project 1.3 by tw1x1
*Syserr: nu am nimic în syser
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):
*Poze / Video:
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!
Mai verifica odata daca este acelasi ip in root.sosofrg_62955 scrie: ↑ Da, pe un laptop sunt conectat merge perfect pe al doilea îmi spune serverul nu este încă deschis, e același client pe amândouă gen nimic schimbat, am dat reboot din consola cu comanda de shutdown etc dar degeaba
este configurat cum trebuie și pe unl și pe celalaltelena8078 scrie: ↑Mai verifica odata daca este acelasi ip in root.sosofrg_62955 scrie: ↑ Da, pe un laptop sunt conectat merge perfect pe al doilea îmi spune serverul nu este încă deschis, e același client pe amândouă gen nimic schimbat, am dat reboot din consola cu comanda de shutdown etc dar degeaba
Nu e obligat nimeni sa-ti raspunda, cine iti raspunde isi trage din timp, vrei sa fixezi problema si nu stii. platesti xdsosofrg_62955 scrie: ↑ Se pare ca e mort și forumul acesta ori e plin de persoane ce așteaptă bani pentru orice explicație..
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Utilizatori ce navighează pe acest forum: iShadoW și 2 vizitatori