*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):serverfile M2Project 1.3 by tw1x1
*Syserr: nu am nimic în syser
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):
*Poze / Video:
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!
Mai verifica odata daca este acelasi ip in root.sosofrg_62955 scrie: ↑ Da, pe un laptop sunt conectat merge perfect pe al doilea îmi spune serverul nu este încă deschis, e același client pe amândouă gen nimic schimbat, am dat reboot din consola cu comanda de shutdown etc dar degeaba
este configurat cum trebuie și pe unl și pe celalaltelena8078 scrie: ↑Mai verifica odata daca este acelasi ip in root.sosofrg_62955 scrie: ↑ Da, pe un laptop sunt conectat merge perfect pe al doilea îmi spune serverul nu este încă deschis, e același client pe amândouă gen nimic schimbat, am dat reboot din consola cu comanda de shutdown etc dar degeaba
Nu e obligat nimeni sa-ti raspunda, cine iti raspunde isi trage din timp, vrei sa fixezi problema si nu stii. platesti xdsosofrg_62955 scrie: ↑ Se pare ca e mort și forumul acesta ori e plin de persoane ce așteaptă bani pentru orice explicație..
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Utilizatori ce navighează pe acest forum: _SHANII și 4 vizitatori