Acesta este mai mult un passion-project, deci nu o sa-mi recuperez niciodata orele petrecute pe acest server, cu oricat l-as vinde
Dar, daca tot l-am facut - As vrea sa va arat si voua in ce stadiu se afla momentan.
Asa ca..
Ce este "Serverfiles Saga2 V3"?
- Un serverfiles PVM Mediu, clasic, dar cu aspecte new-school si cu o multime de actualizari ce tin de QoL.
- Am vrut sa mentin simplitatea jocului Metin2, dar implementand sisteme si diverse update-uri care ajuta jucatorul sa nu se plictiseasca pe server.
- Sunt bagate toate FIX-urile la problemele/exploit-urile aparute pe parcursul anilor, iar change-log-ul de la server are cateva sute de linii bune. (o sa il postez si pe ala cand e gata serverfiles-ul).
- Fiind o persoana atenta la detalii, am incercat sa rezolv de la cel mai minuscul BUG Vizual, pana la cele mai mari si deranjante probleme.
Ce baza are acest serverfiles?
- Saga2 este creat pe sursele Mainline (clean 2014 leak) si Serverfiles Zearth2 (tot ceva 2014).
- Tot ce este implementat pe acest server este bagat de mine, sau de persoane care stiu ce fac.
- Sursa server: Se compileaza cu CLANG
- Sursa binary: Visual Studio 2022 (C++14)
- Are DirectX9, Granny 2.11, Python 2.7, devil 1.8, lzo 2.10, boost 1.77
Am sa va las doar cateva poze si voi reveni cu alte informatii, poze si GIF-uri pe parcurs.