*Problemă/Întrebare:
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):
*Syserr:
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):
*Poze / Video: Salut baietii., am si eu o problema cu homepage, am probat vreo 5-6 si acelasi rezultat, primesc aceasta eroare
[11-Jan-2026 21:10:31 UTC] PHP Parse error: syntax error, unexpected ';' in /home/pvpmtro3/public_html/config.php on line 11
Pagina nu funcționează
Momentan, xz nu poate procesa această solicitare.
HTTP ERROR 500
iar pe linia 11 este $SMTPAuth = true;, nu-mi dau seama unde e problema
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):
*Syserr:
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):
*Poze / Video: Salut baietii., am si eu o problema cu homepage, am probat vreo 5-6 si acelasi rezultat, primesc aceasta eroare
[11-Jan-2026 21:10:31 UTC] PHP Parse error: syntax error, unexpected ';' in /home/pvpmtro3/public_html/config.php on line 11
Pagina nu funcționează
Momentan, xz nu poate procesa această solicitare.
HTTP ERROR 500
iar pe linia 11 este $SMTPAuth = true;, nu-mi dau seama unde e problema
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Salut, KintaRoyala69!
Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:
- Alte probleme rezolvate
- Fixuri Metin2
- Tutoriale
- Cum resetez parola MySQL
- Compilare sursă Metin2
- Lista FreeBSD pentru compilare
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:
- Alte probleme rezolvate
- Fixuri Metin2
- Tutoriale
- Cum resetez parola MySQL
- Compilare sursă Metin2
- Lista FreeBSD pentru compilare
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
Salut,
Exact cum a spus si DEVE mai sus, rescrie aceasta linie: " $SMTPAuth = true;, " fara " ; "
Succes
Exact cum a spus si DEVE mai sus, rescrie aceasta linie: " $SMTPAuth = true;, " fara " ; "
Succes
Nu ti se conecteaza la mysql. Nu are nici o legatura lungimea parolei.
ma pot conecta la navicat cu datele,dar cand le pun la homepage, zice ca sv este offline, ce pot face?
tin sa mentionez ca toate userele din navicat le-am sters si dupa am creat alte noi, dar le-am dat privilegi noi si tot.. serverul merge, dar nu ii dau de cap la homepage..
Then it's down to your script/config.
Test with XAMPP or a local PHP extension.
debug output? f12?
Test with XAMPP or a local PHP extension.
debug output? f12?
🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!
Suntem aproape:
Roboțelu'
Anunț
Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Creează-ți un cont
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Autentifică-te
-
Subiecte similare
-
de KintaRoyala69 » » în Support2Răspunsuri150Vizualizări
-
0Răspunsuri695Vizualizăride Mutulic
-
1Răspunsuri1154Vizualizăride WhiteFox
-
0Răspunsuri813Vizualizăride [HF]White
-
1Răspunsuri929Vizualizăride b0gdan7608
-
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: br34k3r, Imperium2, KintaRoyala69 și 2 vizitatori
Discord ID copiat: